Τρίτη 14 Μαΐου 2013

«Θυμίζω στον Αντσελότι πως δεσμεύεται με συμβόλαιο»

Αυστηρή παρατήρηση προς τον Κάρλο Αντσελότι έκανε ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Χελαϊφί, ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Θυμίζω στον Αντσελότι πως δεσμεύεται με συμβόλαιο»
Τις τελευταίες μέρες το όνομά του ακούγεται ολοένα και πιο έντονα ως πιθανού αντικαταστάτη του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κάρλο Αντσελότι, όμως, έχει να ξεπεράσει ένα σημαντικό εμπόδιο, πριν αποδεχτεί την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «Βασίλισσας». Το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως του υπενθύμισε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νασέρ Αλ Χελαϊφί, μιλώντας στο «France Football».

«Ο Αντσελότι έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την Παρί. Από τη μεριά μας δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη στάση μας, η οποία είναι να σεβόμαστε τις συμφωνίες που έχουμε συνάψει. Μένει να τις σεβαστεί και ο προπονητής μας και να διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν να δέχεται προτάσεις από άλλη ομάδα», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, εννοώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο άντρες ακόμα δεν έχουν συναντηθεί, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. «Ακόμα δεν έχουμε βρεθεί για να μιλήσουμε. Θα το κάνουμε σύντομα, όμως, αφού πρόθεσή μου είναι να συζητήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τις προθέσεις μας. Από τη δική μας πλευρά δεν έχει αλλάξει κάτι και συνεχίζουμε να θέλουμε τη συνεργασία μας με τον Ιταλό τεχνικό. Μένει να σεβαστεί και εκείνος τα όσα έχει συμφωνήσει και υπογράψει», τόνισε σε αυστηρό ύφος ο Αλ Χελαϊφί.

Κλείνοντας, πάντως, ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων θέλησε να κατεβάσει τους τόνους. «Αυτή είναι η στιγμή των πανηγυρισμών για τον τίτλο που δίκαια κατακτήσαμε. Ας απολαύσουμε τις στιγμές και ας μην σκεφτόμαστε το μέλλον. Μόλις ηρεμήσουμε, θα λύσουμε όλες τις εκκρεμότητες», υπογράμμισε ο Νασέρ Αλ Χελαϊφί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: