Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Βιλανόβα: «Ήμασταν οι καλύτεροι»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα είναι απόλυτα ικανοποιημένος μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο εμφανίστηκε προβληματισμένος για τον τραυματισμό του Μέσι.

Βιλανόβα: «Ήμασταν οι καλύτεροι»
Ο Αργεντινός άσος, ένιωσε ενοχλήσεις στο μέσον του δεύτερου μέρους της αναμέτρησης με τους «ροχιμπλάνκος» και αναγκάστηκε ν’ αποσυρθεί, παρά το γεγονός πως οι «μπλαουγκράνα» είχαν πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές τους. Ο Βιλανόβα, τόνισε πως η κατάσταση του θα εκτιμηθεί την Δευτέρα (13/5), αλλά αποκάλυψε πως «Ο Μέσι νιώθει κάποιες ενοχλήσεις τελευταία και την Δευτέρα θα υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις, οπότε και θα διαπιστώσουμε, πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης» είπε ο προπονητής της Μπάρτσα.

Ο Βιλανόβα μίλησε ακόμα και για την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, υπογραμμίζοντας: «Ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Για μας αυτός ο τίτλος μετράει ιδιαίτερα, γιατί δεν τα είχαμε καταφέρει πέρσι και με την κατάκτηση του αποτρέψαμε την Ρεάλ, να κατακτήσει δύο συνεχόμενους τίτλους. Εύχομαι βέβαια να τα είχαμε πάει καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ας μην ξεχνάμε, πως φτάσαμε σε ημιτελικό για 6η σερί χρονιά

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: