Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Έχει αποφασίσει ο Μουρίνιο!!

Τους έντεκα παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αποφασίσει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Έχει αποφασίσει ο Μουρίνιο
Τέσσερις μέρες απομένουν στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει κατασταλάξει ήδη στα πρόσωπα που θα εμπιστευτεί για να φτάσει η «βασίλισσα» στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο τραυματισμός του Βαράν και η είσοδος του Λούκα Μόντριτς στο αρχικό σχήμα είναι δύο από τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Πορτογάλος τεχνικός για το ντέρμπι με την συμπολίτισσα.

Ντιέγκο Λόπεθ, Εσιέν, Αλμπιόλ, Ράμος, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Μόντριτς, Εζίλ, Ρονάλντο και Μπενζεμά φαίνεται πως θα είναι οι έντεκα εκλεκτοί του 50χρονου τεχνικού, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν για δεύτερη φορά το Copa del Rey μέσα σε τρία χρόνια.

Από εκεί και πέρα, εκτός μένει ο Ντι Μαρία ως μπαλαντέρ και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα με την άλλη ομάδα της Μαδρίτης.

Τη θέση του Βαράν θα πάρει ο Αλμπιόλ και όχι ο Πέπε, ύστερα από τα σχόλια που έκανε και είχαν ως αποδέκτη τον Μουρίνιο.

Από εκεί και πέρα, ο Λόπεθ δεν χάνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην επίθεση ο Πορτογάλος τεχνικός θα προτιμήσει το δίδυμο Ρονάλντο-Μπενζεμά και δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Ιγκουαΐν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: