Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Υπογράφει στη Μπέτις ο Μπάμπελ!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ράιαν Μπάμπελ βρίσκεται η Μπέτις, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Υπογράφει στη Μπέτις ο Μπάμπελ
Στα πρώτα του… βήματα θεωρήθηκε ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Οι εμφανίσεις του με τη φανέλα του Άγιαξ έπεισαν τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να επενδύσουν σε αυτόν και έτσι το 2007, σε ηλικία 21 ετών, ο Ράιαν Μπάμπελ βρέθηκε στην Αγγλία. Στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε στο Άνφιλντ δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες και έτσι αποχώρησε, πηγαίνοντας στη Χοφενχάιμ. Αν και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα, εξαγόρασε με δικά του χρήματα τα τρία τελευταία χρόνια και επέστρεψε στον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2012, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο. Συμβόλαιο που, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να ανανεωθεί με την ομάδα του Άμστερνταμ.

Το καλοκαίρι, συνεπώς, ο Ράιαν Μπάμπελ μένει ελεύθερος και, όπως αναφέρουν πηγές από την Ισπανία, αναμένεται να έρθει σε συμφωνία με τη Μπέτις Σεβίλλη. Η ισπανική ομάδα αναζητά έναν ακραίο επιθετικό και ο Μπάμπελ δείχνει να ικανοποιεί τους ανθρώπους του συλλόγου, παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η απόδοσή του παρουσιάζει συνεχή πτώση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι συζητήσεις της διοίκησης της Μπέτις με τον Μπάμπελ, οι οποίες ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να επέλθει οριστική συμφωνία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: