Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Μετακομίζει για το Τσάμπιονς Λιγκ η Νάπολι;

Το Ρέντσο Μπαρμπέρα του Παλέρμο δήλωσαν ως έδρα για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ οι άνθρωποι της Νάπολι, σε περίπτωση που το Σαν Πάολο δεν πάρει άδεια από την UEFA.

Μετακομίζει για το Τσάμπιονς Λιγκ η Νάπολι;
Μετά από μια εξαιρετική χρονιά η Νάπολι κατόρθωσε να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στο Καμπιονάτο, κερδίζοντας, παράλληλα, το δικαίωμα της συμμετοχής της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Ένα δικαίωμα που, όμως, εκτός από ενθουσιασμό, προκαλεί και προβληματισμό στους ανθρώπους του συλλόγου. Ο λόγος είναι η ακαταλληλότητα της έδρας των «παρτενοπέι» να φιλοξενήσει αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Νάπολι, Αλεσάντρο Φορμιζάνο, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή της πόλης και εξήγησε πως το Σαν Πάολο εκσυγχρονίζεται, αλλά με ρυθμούς που δεν εγγυώνται την καταλληλότητά του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. «Οι εργασίες στο Σαν Πάολο συνεχίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει η διοίκηση σε συνεργασία με την UEFA. Σε λίγες μέρες θα επισκεφτεί το γήπεδο αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας και θα επιθεωρήσει τα έργα. Πιστεύω πως μέχρι τις 30 Ιουνίου, όταν και εκπνέει η προθεσμία των εργασιών, όλα θα έχουν τελειώσει ομαλά και το γήπεδο θα έχει τη μορφή που θέλουν οι υπεύθυνοι», τόνισε ο Φορμιζάνο.

Από τα λόγια του φαίνεται πως δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα. «Ακόμα το Σαν Πάολο δεν έχει πάρει άδεια καταλληλότητας. Δεν γνωρίζω αν μετά τα έργα πρόκειται να πάρει την άδεια αυτή, αφού δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι πως όλοι μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τη φυσική μας έδρα στα παιχνίδια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ», υπογράμμισε ο παράγοντας της Νάπολι.

Σε περίπτωση που κάτι… στραβώσει, η διοίκηση της ομάδας έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση. «Ειδοποιηθήκαμε από την UEFA πως έγινε αποδεκτή η δεύτερη επιλογή μας, το γήπεδο Ρέντσο Μπαρμπέρα του Παλέρμο. Αν δεν προλάβουμε με τα έργα του Σαν Πάολο, θα δώσουμε τους αγώνες στο Παλέρμο. Αν και αισιοδοξώ πως, τελικά, όλα θα πάνε καλά», τόνισε ο Αλεσάντρο Φορμιζάνο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: