Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Φιέστα και… αντίο!!

Χαρμολύπη θα κατακλύσει το «Ολντ Τράφορντ» που θα δει το τρόπαιο του 20ου πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ακούσει το αντίο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην 37η αγωνιστική της Πρέμιερ.

Φιέστα και… αντίο
Η 37η «στροφή» του κορυφαίου πρωταθλήματος θα είναι πολύ ιδιαίτερη.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα γιορτάσουν με τον κόσμο τους την κατάκτηση του 20ου τίτλου της ιστορίας τους μετά το ματς με τη Σουόνσι, αλλά ταυτόχρονα, οι οπαδοί της ομάδας θα δουν για τελευταία φορά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο του «Θεάτρου των Ονείρων».

Ο Σκοτσέζος κόουτς έχει ανακοινώσει πως το καλοκαίρι θα αποσυρθεί και έχει ήδη ανακοινωθεί ο Ντέιβιντ Μόγιες που θα τον διαδεχθεί στο «τιμόνι». Έτσι, χαρά και λύπη θα μπερδευτούν… με τον κόσμο των «κόκκινων διαβόλων» να λέει το δικό του «ευχαριστώ» στον πρωτομάστορα της κυριαρχίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία.

Η Τσέλσι, μετά το 2-2 με την Τότεναμ περνάει από το «Βίλα Παρκ» με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην προνομιούχο 3η θέση της βαθμολογίας.


Η Τότεναμ ταξιδεύει στο «Μπριτάνια» για το ματς με τη Στόουκ, ενώ η Άρσεναλ που επίσης διεκδικεί την απευθείας είσοδό της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αντιμετωπίζει τη Γουίγκαν, αλλά την Τρίτη, λόγω της συμμετοχής των «λάτικς» στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. «Κλειδώνει» τη θέση στο Γιουρόπα η Έβερτον με «τρίποντο» απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Ευκαιρία να κάνει καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην Πρέμιερ έχει μπροστά της η Νιούκαστλ στην αναμέτρηση με την υποβιβασμένη ΚΠΡ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11/5

Άστον Βίλα – Τσέλσι (14:45)

Κυριακή 12/5 (17:00)

Στόουκ – Τότεναμ (15:30)
Έβερτον – Γουέστ Χαμ
Φούλαμ – Λίβερπουλ
Νόριτς – Γουέστ Μπρομ
ΚΠΡ – Νιούκαστλ
Σάντερλαντ – Σαουθάμπτον
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σουόνσι

Τρίτη 14/5

Άρσεναλ – Γουίγκαν (21:45)
Ρέντινγκ – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Η επόμενη (38η) αγωνιστική:

Κυριακή 19/5 (18:00)

Τσέλσι – Έβερτον
Λίβερπουλ – ΚΠΡ
Μάντσεστερ Σίτι – Νόριτς
Νιούκαστλ – Άρσεναλ
Σαουθάμπτον – Στόουκ
Σουόνσι – Φούλαμ
Τότεναμ – Σάντερλαντ
Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γουέστ Χαμ – Ρέντινγκ
Γουίγκαν – Άστον Βίλα Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: