Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Θέλει κι αυτόν από την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός!!

Ακόμα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Παναθηναϊκός. Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει ακόμα και ο σκύλος το αποκαλύπτει! Στον Παναθηναϊκό έχουν βάλει στο μάτι κι άλλο νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Η Ένωση, βλέπετε, έχει μπόλικο υλικό και σε καλή τιμή. Τσάμπα πράμα, δηλαδή...
Ο λόγος για τον Γιώργο Κουτρουμπή. Ο Έλληνας στόπερ έχει τσεκαριστεί από τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος ψάχνει την εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ο πρώτος στόχος για την άμυνα, Σωκράτης Φυτανίδης, προτιμήσει να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.
Ο Κουτρουμπής ήταν από τα βασικά στελέχη της φετινής ΑΕΚ και δεν είναι τυχαίο ότι ήταν μέσα στου έξι παίκτες που είχαν περισσότερες από 20 συμμετοχές. Μάλιστα, είχε τις περισσότερες (29), αφού αποτέλεσε τη βασική επιλογή όλων των προπονητών για το κέντρο της άμυνας.
Πάντως, σας θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει και την περίπτωση του Μπουγαϊδη, που έχει προταθεί και αρέσει πολύ στον Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος τον θεωρεί μεγάλο ταλέντο με πολλά περιθώρια εξέλιξης.
Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι μεταγραφές δεν θα είναι εύκολες υποθέσεις για τον Παναθηναϊκό. Γιατί πολύ απλά η μεταγραφή του Κουτρουμπή έγινε με παρέμβαση Μελισσανίδη στην Καλλιθέα (οπότε δύσκολα ο "τίγρης" θα τον αφήσει να φύγει να πάει στους πράσινους), ενώ ο Μπουγαϊδης είναι του πουλέν του "μελισσανιδικού", Βασίλη Δημητριάδη. 
Πηγή:  sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: