Σάββατο 11 Μαΐου 2013

«Μην εισβάλετε στον αγωνιστικό χώρο»

Έκκληση στους οπαδούς της να μην εισβάλουν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Κάλιαρι, έκανε η διοίκηση της Γιουβέντους.

«Μην εισβάλετε στον αγωνιστικό χώρο»
Το ερχόμενο Σάββατο η Γιουβέντους θα δώσει την τελευταία της «παράσταση» για φέτος μπροστά στο κοινό της. Με την ευκαιρία αυτή, θα της απονεμηθεί και το κύπελλο του πρωταθλητή, το οποίο κατέκτησε μαθηματικά από την περασμένη Κυριακή. Η διοίκηση του συλλόγου έχει ετοιμάσει μια γιορτή, την οποία θέλει να προστατεύσει από κάθε «παρατράγουδο», όπως φάνηκε από την ανακοίνωση που ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της, με την οποία καλεί τους οπαδούς της να μην εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο.

«Η Γιουβέντους καλεί όσους θα βρεθούν στο γήπεδο το Σάββατο να παραμείνουν στις θέσεις τους μετά τη λήξη του αγώνα και να μην εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός του ότι θα αποφευχθούν προβλήματα με τις Αρχές, με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουν τα εκατομμύρια των οπαδών μας, μέσω των τηλεοράσεων, καθώς και οι χιλιάδες που θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου μας, να αποθεώσουν τον Αντόνιο Κόντε και τους παίκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το γήπεδο της Γιουβέντους είναι το μοναδικό στην Ιταλία που δεν έχει κάγκελα ανάμεσα στις εξέδρες και τον αγωνιστικό χώρο. Ας δείξουμε σε όλους για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Ας δείξουμε σε όλο τον κόσμο γιατί οι οπαδοί της Γιουβέντους είναι ξεχωριστοί
», έγραφε η ανακοίνωση της διοίκησης της «Γιούβε».
Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: