Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Μαρινάκης: «Χορτάσαμε εχθρούς, θέλουμε επενδύσεις»

Το δικό του μήνυμα για το «αύριο» του ελληνικού ποδοσφαίρου, έστειλε λίγο πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μαρινάκης: «Χορτάσαμε εχθρούς, θέλουμε επενδύσεις»
Περίπου δύο ώρες πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με γραπτή του δήλωση, ευχήθηκε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι-γιορτή, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά του για την… επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ζητώντας να στηριχθεί με επενδύσεις από όσους έχουν την δυνατότητα να το κάνουν.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο τελικός του Κυπέλλου είναι για όλους τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους μια σπουδαία γιορτή. Μια γιορτή στην οποία γιορτάζουμε, όλοι μαζί, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει ανάγκη από στήριξη και προβολή. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που αξίζει να σταθούμε δίπλα του, με έργα και πράξεις ειδικά τώρα, σε μια εποχή που δέχεται συντονισμένο πόλεμο λάσπης.
Για τον Ολυμπιακό η συμμετοχή στον τελικό κλείνει μια χρονιά στην οποία η ομάδα έφτασε σε ένα ιστορικό Πρωτάθλημα, το 40ό του συλλόγου και θέλουμε αυτή η χρονιά να κλείσει πανηγυρικά με την κατάκτηση του νταμπλ, ώστε να δώσουμε τη μέγιστη δυνατή χαρά στους φιλάθλους μας, που όπως όλοι οι Έλληνες δοκιμάζονται αυτή την περίοδο!
Ελπίζω, ότι οι τυχεροί που θα βρεθούμε στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα ζήσουμε ένα ποδοσφαιρικό βράδυ αντάξιο των προσδοκιών μας. Με ποιοτικό ποδόσφαιρο και θέαμα. Με αφορμή τον τελικό, επαναλαμβάνω ότι το ποδόσφαιρο μας έχει χορτάσει από εχθρούς και Εφιάλτες. Αυτό που του λείπει είναι άνθρωποι που θα το αγαπήσουν, θα επενδύσουν σε αυτό με πράξεις και θα το πάνε ψηλότερα
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: