Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κόντε, ο αχόρταγος!!

Στην «τσίτα» κρατάει τους παίκτες του στη Γιουβέντους ο Αντόνιο Κόντε, παρά το γεγονός πως η «Γηραιά Κυρία» έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού ο Ιταλός θέλει νίκες μέχρι το τέλος της Serie A.

Κόντε, ο αχόρταγος
Τι και αν η Γιουβέντους έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα;

Ο τεχνικός της «Γηραιάς Κυρίας», Αντόνιο Κόντε, με δηλώσεις του τόνισε πως τόσο αυτός όσο και οι παίκτες της ομάδας θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, ώστε η χρονιά να κλείσει με τρεις νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές που απομένουν.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε την μέχρι τώρα πορεία μας και να τερματίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χρειαζόμαστε ακόμη τρεις νίκες μέχρι το τέλος και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τις πάρουμε. Αν τα καταφέρουμε, τότε θα πάρουμε μεγάλη χαρά», είπε αρχικά ο Ιταλός.

Στην συνέχεια της συνέντευξης Τύπου ο Κόντε μίλησε και για την συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν οι οπαδοί των «μπιανκονέρι» κατά την διάρκεια της απονομής στο τέλος της σεζόν:

«Την περασμένη σεζόν κάναμε μία όμορφη τελετή απονομής. Γι’ αυτό θα συμβούλευα τους οπαδούς μας να μην μπουν στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να σηκώσουμε το τρόπαιο μπροστά στους οπαδούς μας. Θέλουμε να το γιορτάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: