Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Αποφασίζει για Ρούνεϊ ο Μόγιες!

Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα είναι ο άνθρωπος που θα πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του Γουέιν Ρούνεϊ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα και από κουβέντα που θα κάνει με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Αποφασίζει για Ρούνεϊ ο Μόγιες
Ο Άγγλος επιθετικός, πριν από δύο εβδομάδες, εξέφρασε στον απερχόμενο τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων» την επιθυμία του να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Έλαβε αρνητική απάντηση τόσο από τον Σκοτσέζο κόουτς, όσο και από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ. Αυτά έγιναν πολύ πριν την επισημοποίηση της απόφασης του Φέργκιουσον να αποσυρθεί από την προπονητική. Η νέα μέρα που ξημερώνει στον σύλλογο του Μάντσεστερ με την παρουσία του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο, δεν φαίνεται να αρέσει στον Γουέιν Ρούνεϊ που έβγαλε και από τις πληροφορίες του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter το ότι αγωνίζεται στους «κόκκινους διαβόλους».

Η περίπτωσή του απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας, με τη διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας να ενημερώνει τον Μόγιες πως θα είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση και τον νέο τεχνικό της Γιουνάιτεντ να προγραμματίζει συνάντηση με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ώστε να μάθει όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.
Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: