Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Πελεγκρίνι!!

Προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να θεωρείται ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, σύμφωνα με την ισπανική «AS», η οποία κάνει λόγο αλλαγή σκυτάλης στους «πολίτες», ακόμη και αν καταφέρουν να πάρουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Αγγλίας το Σάββατο!
Βέβαιη θεωρεί την «μετακόμιση» του Μανουέλ Πελεγκρίνι από τη Μάλαγα στο Μάντσεστερ, η «AS». Οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Χιλιανός ήρθε σε συμφωνία με τους «πολίτες» για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία, μετά από προσέγγιση του τεχνικού τους διευθυντή, Τσίκι Μπεγκιριστάιν.
Συγκεκριμένα, το ισπανικό Μέσο αναφέρει πως έγινε συνάντηση του Μπεγκιριστάιν με τον ατζέντη του Χιλιανού, Ζέσους Μαρτίνες, για να πείσει τον 59χρονο τεχνικό να υπογράψει, έχοντας πάρει «λευκή επιταγή» από τον σεΐχη Μανσούρ.
Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά την επίσημη ανακοίνωση του Πελεγκρίνι από τη Σίτι, ο Μπεγκιριστάιν θα επιστρέψει εκ νέου στην Ανδαλουσία ώστε να πάρει μαζί του και τον Ίσκο, έναντι 35 εκ. ευρώ.
Αυτό που απομένει είναι να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από τον αγγλικό σύλλογο, για να γίνει γνωστό αν μετά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αλλάξει προπονητή και η άλλη ομάδα της πόλης.
Πηγή:  england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: