Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ζητάει εγγυήσεις ο Γιέπες!!

Πρόθεση του Μάριο Γιέπες είναι να παραμείνει στη Μίλαν, αλλά θέλει εγγυήσεις πως θα αγωνίζεται περισσότερο, αποκάλυψε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Τζουλιάνο Τερανέο.

Ζητάει εγγυήσεις ο Γιέπες
Μπορεί να έχει συμπληρώσει το 37ο έτος της ηλικίας του, η επιθυμία του, όμως, είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Ο λόγος για τον Μάριο Γιέπες, το συμβόλαιο του οποίου με τη Μίλαν λήγει το καλοκαίρι και ακόμα δεν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης.

Για το ζήτημα αυτό μίλησε ο μάνατζερ του Κολομβιανού, Τζουλιάνο Τερανέο, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του πελάτη του. «Ο Μάριο θέλει να συνεχίσει στη Μίλαν και αυτό το γνωρίζει η διοίκηση του συλλόγου. Όμως έχουμε ενημερωθεί πως δεν πρόκειται να γίνει καμία συζήτηση για την ανανέωση πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Συνεπώς… περιμένουμε», είπε ο Τερανέο.

Ωστόσο, από τη μεριά του παίκτη υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις. «Το ζήτημά μας δεν είναι οικονομικό, αφού είμαστε βέβαιοι πως θα συμφωνήσουμε αμέσως. Αυτό που θα ζητήσει ο πελάτης μου είναι κάποιες εγγυήσεις σχετικά με το χρόνο συμμετοχής του. Ο Γιέπες είναι ο αρχηγός της εθνικής Κολομβίας και το επόμενο καλοκαίρι θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Για αυτό το λόγο θέλει να παίζει περισσότερο», αποκάλυψε ο μάνατζερ του Γιέπες.

Η ηλικία του παίκτη, πάντως, δεν αποτελεί πρόβλημα, σύμφωνα με τον Τερανέο. «Ο Μάριο είναι πεπεισμένος πως μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο για δύο ακόμα χρόνια, τουλάχιστον. Τα... στοιχεία ταυτότητας δεν παίζουν ρόλο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις πληροφορίες που θέλουν τον Τζενάρο Γκατούζο να εξετάζει την περίπτωση του Κολομβιανού αμυντικού, ο μάνατζέρ του ήταν ξεκάθαρος. «Είναι σημαντικό να έχουμε αρκετές επιλογές, από τη στιγμή που ο πελάτης μου μένει ελεύθερος. Αλλά πρώτη προτεραιότητά μας παραμένει η Μίλαν. Αν δεν τα βρούμε με την ομάδα, τότε και μόνο τότε θα αναζητήσουμε άλλες λύσεις. Και η Σιόν θα μπορούσε να είναι μία από αυτές», υπογράμμισε ο Τζουλιάνο Τερανέο, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: