Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Μόνο αυτός ξέρει…!

Ο Αστέρας Τρίπολης «κοντράρεται» με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας όμως μόνο ένας παίκτης των Αρκάδων έχει… άρωμα τελικού και κατάκτησης τροπαίου. Το www.sport-fm.gr, θυμάται…

Μόνο αυτός ξέρει…
Το Σάββατο είναι το… Μεγάλο Σάββατο για τον Αστέρα Τρίπολης, αφού η ομάδα της Αρκαδίας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες φτάνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε έναν τέτοιο τελικό και σαν… πρωτάρηδες θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Από το ρόστερ, όμως της ομάδας του Τσιώλη, μόνο ένας παίκτης έχει καταφέρει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πρόκειται για τον Χρήστο Καλαντζή, ο οποίος υπήρξε μέλλος της ομάδας της Λάρισας, το 2007, όταν εκείνη επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1 και πήρε το Κύπελλο.

Σε εκείνη την αναμέτρηση, ο έμπειρος επιθετικός βρισκόταν στον πάγκο, κάτι που αναμένεται να συμβεί και κόντρα στον Ολυμπιακό, και πήρε στο 72’ τη θέση του Αλωνεύτη.

Από εκεί και πέρα… άρωμα τελικού έχουν πάρει και οι νεαροί Δημήτρης Κουρμπέλης και Τάσος Μπακασέτας, οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας Νέων, έφτασαν στον τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αυτό που μένει να αποδειχτεί στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, είναι πόσο μεγάλο ρόλο μπορεί να παίξει για τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη η έλλειψη εμπειρίας από τέτοιους αγώνεςΠηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: