Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Μποροβήλος: «Σήμερα γιορτάζουν, Τρίπολη, Αρκαδία και Μοριάς»

Στη σημασία της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Αστέρα Τρίπολης, στάθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος με δηλώσεις του στο match program του τελικού με τον Ολυμπιακό.

Μποροβήλος: «Σήμερα γιορτάζουν, Τρίπολη, Αρκαδία και Μοριάς»
Η δήλωση του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Μποροβήλου στο Match program:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Το πιο όμορφο για τους περισσότερους. Ένας τελικός είναι και πρέπει να είναι γιορτή. Η Tρίπολη, η Αρκαδία, ο Μοριάς γιορτάζουν σήμερα με τη συμμετοχή του Αστέρα στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Αστέρας, μία ομάδα που ήρθε από το πουθενά να ταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αθόρυβα, στον 6ο χρόνο παρουσίας του στη Super League, βρίσκεται ενώπιον μεγάλων αγωνιστικών προκλήσεων, όπως η σημερινή.

Δεν φοβηθήκαμε να κάνουμε το μεγάλο άλμα όταν ήρθε η ώρα του, γιατί γνωρίζαμε ότι για να βρεθούμε εδώ απόψε έπρεπε να μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δε γίνεται να πηδήξεις πάνω από ένα βαθύ χαντάκι με δύο άλματα.

Σημαντικό, όμως είναι ότι αντέχει στο χρόνο. Εμείς λοιπόν, γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε. Ήρθαμε στο ΟΑΚΑ με σεβασμό, αλλά χωρίς καθόλου φόβο απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει την εμπειρία της συμμετοχής σε πολλούς τελικούς, αλλά και πολλές κατακτήσεις του Κυπέλλου.

Μπορεί να έχουμε το στοιχείο του πρωτάρη, αλλά τίποτα δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του Κυπέλλου. Γνωρίζουμε ότι το Κύπελλο κατά 10% δίνεται (ατυχία αντιπάλου, τύχη δική) μας και κατά 90% παίρνεται. Αυτό θα γίνει με την απόδοση της ομάδας μας και τη στήριξη των οπαδών μας.

Κύριο μέλημα μας -και καλώ όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν απόψε στο γήπεδο να το σεβαστούν- είναι ο αγώνας να γίνει μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος ή ο τυχερότερος να είναι νικητής. Το ποδόσφαιρο δεν αντέχει άλλες μαχαιριές. Μας έχει όλους ανάγκη. Η λύση δεν είναι να το πυροβολούμε. Αντί να το κατακρίνουμε, το καλύτερο είναι να κάνουμε κάτι για να το βοηθήσουμε. Τότε θα του είμαστε χρήσιμοι.

Τέλος εύχομαι η ομάδα μας, ο Αστέρας, το καμάρι του Μοριά, στην παρθενική του εμφάνιση σε τελικό Κυπέλλου, να κατακτήσει το τρόπαιο σε ένα αγώνα-γιορτή για το ποδόσφαιρο. Γιατί μόνο τότε θα έχει αξία η επιτυχία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: