Σάββατο 11 Μαΐου 2013

«Το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου»

Έτοιμος για το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας του δηλώνει ο Τσίμο Ναβάρο.

«Το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου»
Ως το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας χαρακτήρισε ο Τσίμο Ναβάρο, τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (11/5, 20:30).

Ο άσος της ομάδας της Αρκαδίας τόνισε πώς το να διεκδικήσουν το τρόπαιο κόντρα στους «ερυθρόλευκους» δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο δήλωσε πως είναι προετοιμασμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο ότι βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην καλύτερη εντεκάδα της Σούπερ Λίγκας, επισημαίνοντας πως αυτή η διάκριση είναι η ανταμοιβή του για τη σκληρή και καθημερινή δουλειά του.

Αναλυτικά η δήλωσή του στο Facebook:

«Σήμερα θα παίξω το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας μου. Να κερδίσουμε το Κύπελλο στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι και θα τα δώσουμε όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γράφω ιστορία με τον Αστέρα Τρίπολης και θα συνεχίσω να δουλεύω για να έρθουν κι άλλα τέτοια παιχνίδια πολύ σύντομα.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά επιλέχτηκα στην καλύτερη ενδεκάδα της Super League, ως ανταμοιβή για την δουλειά και την καθημερινή προσπάθεια. Το βραβείο αυτό είναι τόσο για μένα όσο και για την οικογένειά μου, επειδή νιώθω πως χωρίς αυτή δεν θα μπορούσα ποτέ να φτάσω εδώ και χρειάζομαι την αγάπη και την υποστήριξή τους. ΠΑΜΕ Αστέρα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: