Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Δεν θέλω να το πάρει ο Ολυμπιακός!!

Γιατί ..."κλάιν μάιν" άμα πάρει την κούπα σήμερα ο Ολυμπιακός; Ο Γιώργος Μύρτσος δίνει την απάντηση στον sportdog και τα "χώνει" στους οπαδούς των μεγάλων ομάδων!
Η Ελλάδα δεν είναι μαθημένη σε τέτοιους τελικούς, όπως ο σημερινός, αλλά εγώ γουστάρω που έγινε έτσι. Γιατί στον φετινό τελικό είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πανδίκαια είναι και οι δύο στον τελικό. Αλλά στην Ελλάδα δεν μπορεί να το αποδεχθεί κανείς εύκολα αυτό.
Στην Ελλάδα μάθαμε να παίζουμε μπάλα με την εξέδρα και τους διαιτητές. Επειδή δεν προσφέρουν θέαμα οι ομάδες, γλείφουμε τον κόσμο. Θεωρούμε ότι η μπάλα παίζεται ανάμεσα στους οπαδούς και λέμε "Τι υπέροχο λαό που έχει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η ΑΕΚ". Αλλά κάνουμε λάθος: το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα στους παίκτες και όχι στους οπαδούς.
Θα καθίσω να δω τον τελικό και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς. Αλλά υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι, που δεν θα το δούνε. Γνωρίζω πολλούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού κ.λπ., που δεν θα δούνε το παιχνίδι γιατί δεν είναι η ομάδα τους στον τελικό. Τι να πω, ρε παιδί μου; Και στην Ευρώπη υπάρχουν οπαδοί, αλλά έχουν άλλο επίπεδο. Οι δικοί μας οπαδοί είναι οπαδοί μόνο της ομάδας τους και θέλουν μόνο να κερδίζει η ομάδα τους. Διαφορετικά τα σπάνε και τα καίνε όλα. 
Εγώ θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες, πιστεύω ότι θα είναι ένας καλός τελικός. Και θα ήθελα να πάρει το κύπελλο ο Αστέρας. Αν ο Ολυμπιακός κάνει 61 τις 60 κούπες που έχει, κλάιν μάιν. Ποιος θα ασχοληθεί; Ενώ αυτή ίσως είναι μοναδική ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης να πάρει Κύπελλο. Όσοι είναι ανοιχτόμυαλοι, καταλαβαίνουν τι λέω. Οι υπόλοιποι που θα το δούνε πονηρά και θα ξεκινήσουν να γράφουν, τους ενημερώνω ότι γράφω κι εγώ... 
Πηγή:  sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: