Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Έτοιμος για κούπα!!

Ο Ολυμπιακός φουσκώνει από περηφάνια για την ομάδα μπάσκετ. Κι εκείνη του ποδοσφαίρου όμως ετοιμάζεται επίσης για κούπα! Με εκπλήξεις και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην αποστολή του τελικού με τον Αστέρα

Έτοιμος για κούπα!
Εκτός του μπασκετικού και ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός είναι έτοιμος για κούπα! Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για τον τελικού του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε στου Ρέντη την Παρασκευή ο Μίτσελ είδε όλους τους παίκτες του να γυμνάζονται κανονικά. Δούλεψε μαζί τους, λοιπόν, στο κομμάτι της τακτικής, δίνοντας βάρος στην ανάπτυξη μέσω κατοχής και σωστής κυκλοφορίας της μπάλας.

Εκτός αυτού, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν και δίτερμα, μετά το τέλος του οποίου ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για τον μεγάλο τελικό. Εκεί όπου βρίσκεται κανονικά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και σήμερα, ωστόσο θα ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα για ψυχολογικούς λόγους.

Το ίδιο ωστόσο δεν συνέβη και με τους Παπάζογλου, Γκρέκο και Βλαχοδήμο, οι οποίοι αποκλείστηκαν από τα πλάνα του αυριανού τελικού. Αντίθετα, παρών σε αυτά -για πρώτη φορά μετά τη λήξη της τιμωρίας του- βρίσκεται ο Πίνο.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Μίτσελ είναι οι εξής: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Πίνο, Ρουγκάλας, Σιόβας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: