Σάββατο 11 Μαΐου 2013

«Ο Φέργκιουσον σταμάτησε λόγω στρες»

Τον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει την προπονητική του καριέρα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, έκανε γνωστό ο Φάμπιο Καπέλο.«Όλα είναι πολύ ανταγωνιστικά... και του προκαλούν στρες» ανέφερε ο Ιταλός.

«Ο Φέργκιουσον σταμάτησε λόγω στρες»
Ο προπονητής της εθνικής Ρωσίας, Φάμπιο Καπέλο, αποκάλυψε πως σε συνομιλία του με τον Σερ Άλεξ, ο Σκωτσέζος του εκμυστηρεύτηκε πως αποφάσισε να αφήσει τους πάγκους λόγω αυξημένου στρες.

Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι, με τον Ιταλό να αποκαλύπτει στο «Sky Italia» πως κάλεσε τον συνάδελφό του στο τηλέφωνο και εκείνος του φανέρωσε την ψυχολογική πίεση που δέχεται, η οποία ήταν καταλύτης στην τελική του απόφαση.

Ακολουθεί απόσπασμα από τις δηλώσεις του Ιταλού κόουτς:

«Τον συνάντησα πριν από λίγους μήνες και μου είπε πως θα συνεχίσει. Εξεπλάγην με την απόφασή του. Το άκουσα χθες και τον πήρα αμέσως τηλέφωνο. Μου είπε πως όλα είναι πολύ ανταγωνιστικά, υπάρχει πάντα η πίεση για νίκη και όλα αυτά του προκαλούν πολύ στρες. Επίσης, μου είπε ότι πλέον θα ηρεμίσει και θα πάρει τη γυναίκα του για να ταξιδέψουν ανά τον κόσμο. Είναι ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών. Είχε τόσα χρόνια στον ίδιο πάγκο και τα κατάφερνε μια χαρά παρά τις δυσκολίες. Νομίζω πως ένας τεχνικός πρέπει να αλλάζει ανά πέντε χρόνια και είναι εκπληκτικό που κατάφερε να μείνει στην ίδια ομάδα 26 ολόκληρα έτη. Ήταν εκείνος που με στήριξε στην απόφασή μου να αποχωρήσω από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του».

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: