Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ο καλός ο... Μπαλοτέλι ξέρει κι άλλο μονοπάτι!!

Η Μίλαν απαγόρευσε στον Μπαλοτέλι να οδηγεί καρτ. Ε και; Ο Ιταλός βρήκε ένα «παραθυράκι» για να κάνει αυτό που αγαπάει. Μίσθωσε μια ολόκληρη πίστα καρτ και οδήγησε την πολυτελή του Ferrari 450.

Ο καλός ο... Μπαλοτέλι ξέρει κι άλλο μονοπάτι
Πρέπει να είναι ο πιο τρελός στην ιστορία των πιο τρελών ποδοσφαιριστών του κόσμου.

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μάριο Μπαλοτέλι, δεν σταματάει πουθενά. Ακόμη και να μην είπε -τελικά- πριν από λίγες μέρες πως θα αφήσει την (πρώην πλέον) κοπέλα του, Φανί Νεγκουέσα, να κοιμηθεί με όλους τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, εάν η «βασίλισσα» περνούσε τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το παρελθόν του είναι γεμάτο με ιστορίες τρέλας και παράνοιας.

Επειδή ο Ιταλός δεν μπορεί χωρίς να κάνει κάτι «δικό» του για πολύ καιρό, ξαναχτύπησε μέσα στην εβδομάδα. Συγκεκριμένα, μίσθωσε πίστα καρτ λίγο έξω από το Μιλάνο, ώστε να οδηγήσει την Ferrari 450 που έχει στην κατοχή του.

Το story έχει ως εξής. Η Μίλαν απαγόρευσε στον «Μπάλο» να οδηγεί αυτοκίνητα καρτ, καθώς υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού, αλλά ήταν σαν να είπε σε ένα μικρό παιδί να μην πατήσει το μεγάλο κόκκινο κουμπί που έχει μπροστά του.

Έτσι, ο επιθετικός των «ροσονέρι» πήρε το… αλογάκι του και αλώνισε στην πίστα. Για την ακρίβεια, έμεινε εκεί περίπου μια ώρα και έπιασε αρκετά υψηλές ταχύτητες.

Ο ιδιοκτήτης της πίστας, Τζόι Τζιρινγκέλι, δήλωσε: «Ο Μάριο λατρεύει να έρχεται εδώ, αλλά δεν του επιτρέπεται να οδηγεί με καρτ, λόγω του συμβολαίου που έχει με τη Μίλαν (σ.σ ναι! έχει και τέτοιον όρο το συμβόλαιό του). Αλλά πρέπει να πω ότι δεν είχε ποτέ ατύχημα και σκέφτομαι να στείλω μια επιστολή στη Μίλαν για να πως στους ανθρώπους της να μην ανησυχούν και να επιτρέπουν στους παίκτες τους να οδηγούν καρτ».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: