Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Φερνάντεθ: «Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά…»

Την πίστη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κερδίσει την Κυριακή τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκας εξέφρασε ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Φερνάντεθ: «Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά…»
Σίγουρος ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του μπορούν να φανούν αντάξιοι της περίστασης ενός τελικού Ευρωλίγκας, αν και ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει το «κορμό» της περσινής σεζόν, παρουσιάστηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας

«Η Μπατσελόνα έδωσε έναν μεγάλο αγώνα, αλλά πήραμε τη νίκη τελικά, που αυτό έχει σημασία τώρα. Αυτό που έκανε τη διαφορά για εμένα ήταν το δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε πολύ με άμυνα ζώνης και έτσι καταφέραμε να επιστρέψουμε στο ματς.

Επίσης, ο ρυθμός μας βοήθησε πολύ. Βρήκαμε τη δύναμη να κάνουμε μία τέτοια ανατροπή στο τέλος της περιόδου. Αυτός είναι ένας αγώνας τίτλου για τη Ρεάλ εδώ και πολλά χρόνια και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ευρωλίγκα και βιώνω κάτι τέτοιο αυτή τη σεζόν.

Έχουμε λιγότερη εμπειρία σε σχέση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο την περσινή σεζόν και κατάφερε να διατηρήσει αρκετούς παίκτες στο ρόστερ του.

Ωστόσο, έχουμε και εμείς αρκετούς παίκτες που μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε οι οπαδοί μας να πανηγυρίζουν το βράδυ της Κυριακή. Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο κομμάτι τέλος της σεζόν».
Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: