Σάββατο 11 Μαΐου 2013

«Μπορούμε το Κύπελλο»

Χαρούμενος που η ομάδα του βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος τόνισε πως με λίγη τύχη μπορεί την κατάκτηση.

«Μπορούμε το Κύπελλο»
Μέχρι πριν λίγα χρόνια ο Γιώργος Μποροβήλος ήταν διαιτητής σε τέτοιους τελικούς. Τώρα όμως είναι ο πρόεδρος της μίας φιναλίστ. Ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα Τρίπολης επισήμανε πόσο μεγάλη σημασία έχει που βρίσκονται οι Αρκάδες στον τελικό της διοργάνωσης ενώ δίνει αρκετές πιθανότητες στην ομάδα του να κατακτήσει τον τίτλο αν έχει και λίγο τύχη.

Διαβάστε όσα είπε στην εφημερίδα «Goal» ο Γιώργος Μποροβήλος:

«Και μόνο αυτό το γεγονός, η πρόκριση στον τελικό, είναι σίγουρα μια πολύ μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν θα αρκεστούμε στη συμμετοχή μας μόνο. Με όλες μας τις δυνάμεις θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο που αν το κατακτήσουμε, θα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία και, βεβαίως, θα είναι η πρώτη φορά που το κατακτά μια ομάδα της Πελοποννήσου. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε το Κύπελλο με λίγη τύχη, κάτι που επίσης θα είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την περιοχή μας.

Ο Αστέρας είναι μια ομάδα νέα για τα ποδοσφαιρικά πράγματα της χώρας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς είναι ότι ο Αστέρας στον έκτο χρόνο παρουσίας του στη Super League, στην ποδοσφαιρική του ενηλικίωση, συμμετέχει σε ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός όπως είναι ο τελικός του Κυπέλλου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και τον προγραμματισμό που έχουν ξεκινήσει οι ιδιοκτήτες της ομάδας, οι κ. Μπάκος και Καϋμενάκης, και αν τα πράγματα πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει, τον Αστέρα τον περιμένουν και άλλες χαρές. Κοιτάμε την επόμενη μέρα και να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Κοιτάμε όλο και πιο ψηλά, στοχεύουμε στο φεγγάρι για να είμαστε τουλάχιστον στ' αστέρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: