Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Έξαλλος ο Ρούνεϊ για το twitter!!

Αιχμηρά σχόλια έκανε ο Γουέιν Ρούνεϊ σχετικά με τους λόγους για τους οποίους φερόταν να έχει αφαιρέσει την ετικέτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το προφίλ του στο twitter.

Έξαλλος ο Ρούνεϊ για το twitter
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Γουέιν Ρούνεϊ στην επίσημη τοποθέτησή του σχετικά με τους λόγους για τους οποίους φερόταν να έχει αφαιρέσει την ετικέτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τις πληροφορίες του προσωπικού του προφίλ στο twitter.

Ο Άγγλος φορ, έχει όντως αφαιρέσει από το bio του λογαριασμού του ότι είναι μέλος των «κόκκινων διαβόλων».

Αυτό, όμως, δεν έχει καμία σχέση με όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν, συνδέοντας το περιστατικό με την αποκάλυψη της επιθυμίας του να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ».

«Γράφτηκαν πολλά σκουπίδια από την Πέμπτη, για τον λογαριασμό μου στο twitter και για την αφαίρεση της ετικέτας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ετικέτα έχει αφαιρεθεί εδώ και τρεις εβδομάδες επειδή μου ζήτησε η Nike σαν χορηγός μου, να βάλω το όνομα της εταιρείας. Κανείς δεν το έγραψε αυτό όμως! Απλά βρήκαν ευκαιρία να γράψουν κάτι τη στιγμή που το ήθελαν…» ήταν η απάντηση του Γουέιν Ρούνεϊ.

Την είδηση επιβεβαίωσε από την πλευρά της και η Nike, με εκπρόσωπο της εταιρίας να δηλώνει:

«Τον Απρίλιο ζητήσαμε από τον Γουέιν Ρούνεϊ, όπως και από άλλους αθλητές που χορηγούμε, να προσθέσουν το @nikeuk στα προφίλ τους».


Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: