Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κι άλλος που… λιγουρεύεται τον Βίγια!!

Η ανανέωση στην Μπαρτσελόνα μετά το «στραπάτσο» από την Μπάγερν είναι βέβαιη. Κι επειδή μπορεί να παρασύρει και τον Βίγια, οι ενδιαφερόμενοι (με τελευταία την Τότεναμ) αρχίζουν να τον γλυκοκοιτάζουν.

Κι άλλος που… λιγουρεύεται τον Βίγια!
Η εικόνα της Μπαρτσελόνα στους ημιτελικούς του Champions League έδειξε -με σκληρό τρόπο- πως ο κύκλος έκλεισε. Η όρεξη ευρωπαϊκών ομάδων όμως για τα «θύματα» της ανανέωσης που θα κάνουν οι «μπλαουγκράνα» έχει… ανοίξει για τα καλά.

Ένα από τα πιο «φανταχτερά» υπάρχοντα λοιπόν που ενδέχεται να βάλουν στη βιτρίνα των πωλήσεων οι Καταλανοί, ο Νταβίντ Βίγια, έχει… γυαλίσει ήδη σε αρκετούς συλλόγους.

Τελευταίος απ’ αυτούς η Τότεναμ, που σύμφωνα με τη «Daily Star» είναι διατεθειμένη να ξηλωθεί για να τον αποκτήσει και να τελειώσει τη μοναξιά του Γκάρεθ Μπέιλ στο αγωνιστικό κουπί της ομάδας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας έχει καταθέσει ήδη πρόταση 12 εκατ. ευρώ για τον Ισπανό. Παρουσιάζεται διατεθειμένος, δε, να φτάσει ως και τα 15 εκατ. ευρώ για χάρη του.

Μια γενναιοδωρία, πάντως, που θα του χρειαστεί αν θέλει ν’ αποκτήσει τον Βίγια, μιας και για ‘κείνον έχει ήδη ενδιαφερθεί η Άρσεναλ (που «κολλάει» κάπως στην ηλικία του) και η Ατλέτικο Μαδρίτης (που φέρεται να κατέθεσε πρόταση 10,5 εκατ. ευρώ, η οποία απορρίφθηκε).
Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: