Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Εκλογικό ντεμαράζ στον Άρη!

Με τις εκλογές της Κοινωνίας Μελών Άρη ξεκινάει ο εκλογικός πυρός στο «κίτρινο» στρατόπεδο που θα κρατήσει μέχρι τα τέλη του μήνα.

Εκλογικό ντεμαράζ στον Άρη
Αρχίζει από σήμερα η περίοδος των εκλογικών διαδικασιών στον Αρη που θα διαρκέσει ως τα τέλη του μήνα, διάστημα στο οποίο θα προκύψουν οι διοικήσεις σε ΠΑΕ, «ΚΜΑ» και Ερασιτέχνη.

Μία περίοδος εκλογικών διαδικασιών αρχίζει από σήμερα στον Άρη, αφού μέχρι τα τέλη του μήνα θα προκύψουν οι διοικήσεις της ΠΑΕ, της «ΚΜΑ» και του Ερασιτέχνη.

Την αυλαία ανοίγουν σήμερα οι αρχαιρεσίες στην «Κοινωνία Μελών Άρη».

Από τις 9:00 το πρωί έως τις 19:00 τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου θα κληθούν να εκλέξουν το νέο επταμελές Δ.Σ. του φορέα, σε μια περίοδο που αυτός βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία και δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι το μοντέλο απέτυχε και ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί από έναν επενδυτή ή να αλλάξει η μορφή του.

Από την προσέλευση στη συγκεκριμένη διαδικασία θα φανεί αν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από ένα όσο πιο ευρύ εκλογικό σώμα.

Δικαίωμα ψήφου πάντως έχουν κάτι παραπάνω από 4.350 άτομα (μέχρι πέντε ψήφους ο καθένας έχει δικαίωμα), μετά τη συμμετοχή στην ψηφοφορία και των κατόχων διαρκείας, όπως αποφάσισε η πρόσφατη γενική συνέλευση.

Την ψήφο διεκδικούν ο Παναγιώτης Στεφανίδης, μέλος της διοικούσας επιτροπής στην ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι μαζί με Λαμπριάκο και Κατσιαούνη, ο Βασίλης Φουρλίγκας, υποψήφιος για την ΠΑΕ πριν από δυο χρόνια, ο Νίκος Ιατρού επίσης υποψήφιος για την ΠΑΕ το 2011, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Νικήτας Ματθαίου, ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της «ΚΜΑ», Κώστας Γεωργιάδης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μέλος της διοίκησης Ψηφίδη, ο Μιχάλης Αθανασιάδης, ο Τάσος Ταμπακούλης, ο Νίκος Παυλόπουλος, ο Δημήτρης Τατάκης, ο Θόδωρος Τανούλας και ο Αγγελος Μυσιρλής.

Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής είναι ο νομικός Παναγιώτης Μαστροθύμιος.
Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: