Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Περιμένοντας τον Σάντος!

Καμία αναφορά από πλευράς του Φερνάντο Σάντος δεν έχει υπάρξει στις συζητήσεις που είχε το προηγούμενο διάστημα με τους ανθρώπους της ΕΠΟ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Περιμένοντας τον Σάντος
Καμία κουβέντα από μέρος του Φερνάντο Σάντος δεν έχει υπάρξει για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα δώσει το «παρών» στον σημερινό (11/5) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης για το ΟΑΚΑ.

Αν και ο Πορτογάλος προπονητής θεωρείται δεδομένο ότι θα μιλήσει με τους Τάκη Φύσσα και Γιώργο Σαρρή, από την Ομοσπονδία προκύπτει η πληροφορία πως στις επαφές που είχαν το προηγούμενο διάστημα με τον Σάντος δεν είχε αναφέρει το παραμικρό για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από την πλευρά του, ο προπονητής γνωρίζει ότι γράφεται έντονα πως οι Θεσσαλονικείς σκέφτονται έντονα την περίπτωσή του.

Ωστόσο, εκείνος αποφεύγει να σχολιάσει την οποιαδήποτε πληροφορία και παρουσιάζεται αφοσιωμένος στην Εθνική Ελλάδας για το παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Λιθουανία στις 7 Ιουνίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι επικεντρωμένος σε αυτό και στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της «γαλανόλευκης», χωρίς να τον απασχολούν τα όσα λέγονται για εκείνον και τον ΠΑΟΚ.

Στον παρελθόν ο Σάντος έχει εκφράσει την επιθυμία να έχει καθημερινή τριβή δουλεύοντας σε έναν σύλλογο.

Αυτό, όμως, δεν είναι εύκολο από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014 με την ΕΠΟ και στόχος του είναι η πρόκριση της Εθνικής στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Μάλιστα, από την Ομοσπονδία ξεκαθαρίζεται πως δεν γίνεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός να είναι στην Εθνική και παράλληλα να εργάζεται σε ελληνικό σύλλογο.

Δεν αποκλείεται στο περιθώριο του αυριανού τελικού να υπάρξει δήλωση από τον Φερνάντο Σάντος ή τον Γιώργο Σαρρή, η οποία θα διευκρινίζει την κατάσταση γύρω από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: