Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Να η ευκαιρία…!

Έτοιμος να τα δώσει όλα στο σημαντικότερο ματς της ιστορίας του, ο Αστέρας Τρίπολης δεν δείχνει να φοβάται τον Ολυμπιακό (20:30) και κρυφοκοιτάζει Κύπελλο.

Να η ευκαιρία…
Τα όνειρα δεν απαγορεύονται. Ο Αστέρας Τρίπολης ζει σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου εδώ και 15 μέρες και κανένας στην ομάδα δεν κρύβει πως κρυφοκοιτάζει το τρόπαιο έστω και αν φαβορί είναι ο Ολυμπιακός.

Έτσι κι αλλιώς ένα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να γίνουν. Ο Σάκης Τσιώλης έχει ζητήσει απλά το αυτονόητο από τους παίκτες του. Να είναι αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό, να παλέψουν σαν «σκυλιά» και στο τέλος μπορεί να είναι εκείνοι που θα πανηγυρίζουν.

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει για να «χτυπήσει» τους «ερυθρόλευκους». Κάτω από τα δοκάρια, το είπε και ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου, θα ξεκινήσει ο Φούλοπ, ο οποίος επιστρέφει έπειτα από δύο μήνες. Ποντάρει στην εμπειρία του Ούγγρου για αυτό και τον βάζει σε αυτό το δύσκολο ματς. Στην άμυνα, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης και Πιπίνης είναι αυτοί που θα αναλάβουν να σταματήσουν την επίθεση του Ολυμπιακού.

Στο κέντρο, ο Τσιώλης θα τοποθετήσει του Κοντοέ και Ουσέρο ενώ μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Ναβάρο, Ντε Μπλάσις και Ράγιος. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Περόνε.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Φούλοπ, Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρες, Σέτι, Ουσέρο, Ουρτάδο, Κουρμπέλης, Κοντοές, Λέντσε, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Κάφα, Περόνε, Καλαντζής, Μπακασέτας. Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: