Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Θέλεις νταμπλ; Απόδειξη…!!

Στο γήπεδο καλείται ο Ολυμπιακός να αποδείξει πόσο πολύ θέλει το νταμπλ και να κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό κόντρα στον Αστέρα (20:30) για 26η φορά στην ιστορία του.

Θέλεις νταμπλ; Απόδειξη…
Καλά τα λόγια των παικτών για θέληση και πάθος να κατακτήσει το Κύπελλο αλλά η ώρα για πράξεις έφτασε. Ο Ολυμπιακός θέλει να «κλείσει» την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο δηλαδή πανηγυρικά. Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να πάρουν το νταμπλ νικώντας τον Αστέρα Τρίπολης (20:30, ΑΝΤ1, ΟΤΕ SPORT) και να δώσουν χαρά στους οπαδούς τους.

Ο Μίτσελ αν και κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και δεν έδειξε τίποτα από τα πλάνα που σχεδιάζει για τον αποψινό τελικό φαίνεται να έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Ρόι Κάρολ. Στην άμυνα θα τον πλαισιώσουν οι Μοντέστο δεξιά, Χολέμπας αριστερά και στο κέντρο της άμυνας ελλείψει Αβραάμ Παπαδόπουλου θα βρίσκονται οι Μανωλάς και Κοντρέρας.

Εκεί που ο Ισπανός τεχνικός δυσκολεύτηκε και ίσως να αποφασίσει τελευταία στιγμή είναι η τριάδα στο κέντρο. Φέισα, Μανιάτης φαίνονται να είναι σίγουροι και για την τρίτη θέση θα μονομαχήσουν ο Ιμπαγάσα με τον Μασάντο με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει. Μπροστά τα πράγματα είναι πιο εύκολα με τους Φουστέρ, Αμπντούν και Μήτρογλου να είναι οι «εκλεκτοί» του Μίτσελ.

Αναλυτικά οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Μίτσελ είναι οι εξής: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Πίνο, Ρουγκάλας, Σιόβας.Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: