Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Προαναγγελία αποχώρησης από Λάμπαρντ!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ μοιάζει αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως φάνηκε από δηλώσεις που έκανε στην αγγλική «The Sun».

Προαναγγελία αποχώρησης από Λάμπαρντ
Είναι ένας από τους ηγέτες της Τσέλσι, με τη φανέλα της οποίας έχει πανηγυρίσει σπουδαίες επιτυχίες, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, αλλά ακόμα δεν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης. Ο Φρανκ Λάμπαρντ, όσο και αν έχει συνδέσει το όνομά του με τους «μπλε», δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Στάμφορντ Μπριτζ. Κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «The Sun», όπου γίνεται σαφές πως η αποχώρησή του είναι πολύ πιθανή.

«Πάντα έλεγα πως επιθυμία μου ήταν να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Τσέλσι. Αυτό, όμως, μου φαίνεται πολύ δύσκολο με τις παρούσες συνθήκες. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Ακόμα και αν ερχόταν στην Τσέλσι ο Μουρίνιο, θα ήταν πολύ δύσκολο να παραμείνω. Βλέπω το μέλλον μου μακριά από το Στάμφορντ Μπριτζ», τόνισε ο Λάμπαρντ.

Αναφερόμενος στις φήμες που θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο να ζητά την παραμονή του, αν ο Πορτογάλος αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, ο Λάμπαρντ έδειξε πως έχει πάρει τις αποφάσεις του. «Πρώτα – πρώτα ο Μουρίνιο δεν είναι ακόμα προπονητής της Τσέλσι, αλλά της Ρεάλ Μαδρίτης. Οπότε, όσα ακούγονται δεν είναι παρά φήμες και εικασίες των μέσων ενημέρωσης. Αλλά ακόμα και αν ο Ζοσέ ερχόταν στην Τσέλσι, δεν θα μπορούσε να με πείσει να παραμείνω. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και κανείς δεν μπορεί να με κάνει να αλλάξω γνώμη», είπε με νόημα ο Φρανκ Λάμπαρντ.
Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: