Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Έρχεται από Αγγλία η λύση στο θέμα Μπόατενγκ!

Η Μάντσεστερ Σίτι ή η Τότεναμ ενδέχεται να δώσουν λύση στο πρόβλημα της Μίλαν που ακούει στο όνομα «Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ», αφού είναι έτοιμες να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.

Έρχεται από Αγγλία η λύση στο θέμα Μπόατενγκ
Η χρονιά που πέρασε δεν ήταν η ιδανική για τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Ο Γκανέζος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα που επηρέασαν την απόδοσή του. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, δέχτηκε ρατσιστικές επιθέσεις από ανεγκέφαλους οπαδούς αντίπαλων ομάδων, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τον προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Η φραστική επίθεση που εξαπέλυσε την περασμένη Κυριακή εναντίον μερίδας οπαδών της Μίλαν, η οποία τον αποδοκίμασε μετά το τέλος του αγώνα με την Τορίνο, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έφερε τον παίκτη πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, οι άνθρωποι της Μίλαν ανησυχούσαν πως υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ο παίκτης, αφού έμοιαζε δύσκολο να βρεθεί ομάδα πρόθυμη να ικανοποιήσει οικονομικά τις απαιτήσεις της διοίκησης. Στο πρόβλημα αυτό φαίνεται πως θα δώσει λύση μια εκ των Μάντσεστερ Σίτι ή Τότεναμ, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Αγγλία.

Αυτές είναι οι ομάδες που φέρεται να έχουν κινηθεί προκειμένου να αποκτήσουν τον Γκανέζο. Αυτό που δεν γίνεται γνωστό είναι αν οι αγγλικοί σύλλογοι προτίθενται να πληρώσουν τα 15 εκατ. ευρώ που αξιώνει η Μίλαν προκειμένου να παραχωρήσει τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, ο οποίος, αξίζει να σημειωθεί, θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι το 2014, όταν εκπνέει το συμβόλαιό του. Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: