Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Δεν… τσίμπησε ο Μαντσίνι!!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του δίνοντας μια προφανή απάντηση σε ερώτηση σχετικά με το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Έντινσον Καβάνι.

Δεν… τσίμπησε ο Μαντσίνι
Είναι μια από τις ομάδες εκείνες που έχουν τις δυνατότητες να αποκτήσουν τον Έντινσον Καβάνι. Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της διοίκησης της Νάπολι, αλλά και εκείνες του ίδιου του ποδοσφαιριστή και να καταφέρει να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό της Παρί Σεν Ζερμέν, της Τσέλσι και, ίσως, της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες μοιάζουν ως οι πιθανότεροι… μνηστήρες του Ουρουγουανού.

Από την πλευρά της Σίτι, ωστόσο, δεν αποκαλύπτονται οι προθέσεις της διοίκησης, η οποία κινείται με απόλυτη μυστικότητα στο θέμα της μεταγραφής του Καβάνι. Στο «παιχνίδι» αυτό μοιάζει να συμμετέχει και ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος δεν… τσίμπησε στην ερώτηση – παγίδα που του έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης με δημοσιογράφους, όπου το θέμα της κουβέντας ήταν η αποχώρηση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την ενεργό προπονητική.

«Σας αρέσει ο Έντινσον Καβάνι;» ήταν η ξαφνική – και… άσχετη με την κουβέντα – ερώτηση ενός δημοσιογράφου, ο οποίος, προφανώς, θέλησε να αιφνιδιάσει τον Ιταλό τεχνικό.

«Και σε ποιον δεν αρέσει ο Καβάνι;» απάντησε ο ετοιμόλογος Μαντσίνι, ο οποίος για να… θολώσει ακόμα περισσότερο τα νερά, πρόσθεσε πως «προσωπικά μου αρέσει και ο Ελ Σααραουΐ, καθώς και ο Φαλκάο με τον Λεβαντόφσκι. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτούς τους παίκτες».

«Θα προσπαθήσετε να τον αποκτήσετε;» επέμεινε ο δημοσιογράφος.

«Αυτό είναι άλλο. Είπα πως μου αρέσουν, όχι πως θα τους πάρουμε. Πρέπει να ξέρετε πως είναι δύσκολο να αποκτήσεις παίκτες αυτής της αξίας», απάντησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, αποφεύγοντας, ουσιαστικά, να απαντήσει. Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: