Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Μετά τον τελικό οι αποφάσεις του Τζέκο!!

Καμία απόφαση σχετικά με το μέλλον του δεν έχει πάρει ο Έντιν Τζέκο, αφού στο μυαλό του βρίσκεται ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας και όχι το ενδεχόμενο να αλλάξει ομάδα.

Μετά τον τελικό οι αποφάσεις του Τζέκο
Για ακόμα ένα καλοκαίρι αναμένεται να είναι ένα από τα «καυτά» μεταγραφικά ονόματα. Ο Έντιν Τζέκο βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι, η οποία τον προορίζει για αντικαταστάτη του Έντινσον Καβάνι και της Μπορούσια Ντόρτμουντ που αναζητά το διάδοχο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο ίδιος, όμως, δεν δείχνει να ασχολείται με τα μεταγραφικά σενάρια και δηλώνει προσηλωμένος στο Κύπελλο Αγγλίας.

«Στο μυαλό μου έχω μόνο τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Θέλω να σηκώσω το τρόπαιο μαζί με τους συμπαίκτες μου. Δεν με απασχολεί αν θα παίξω και πόσο. Το μόνο που με απασχολεί είναι να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», τόνισε ο Βόσνιος επιθετικός.

Μετά το τέλος του τελικού, όμως, ο Τζέκο είναι πρόθυμος να συζητήσει για το μέλλον του. «Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μας θα συζητήσουμε με τη διοίκηση του συλλόγου και θα αποφασίσουμε για την επόμενη χρονιά. Δεν σας κρύβω πως θα ήθελα να παραμείνω στη Μάντσεστερ Σίτι, αν και οι ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για μένα είναι σημαντικές. Με τιμά το γεγονός πως υπάρχουν πολλές ομάδες που εκτιμούν τις ικανότητές μου», σημείωσε ο Τζέκο.

Σε ποια από αυτές θα προτιμούσε να πάει, όμως; Ο ίδιος δεν απαντά ευθέως. «Δεν μπορείς να αποκλείεις τίποτε στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Αυτά που μοιάζουν απίθανα σήμερα, μπορεί να πραγματοποιηθούν αύριο. Η κάθε ομάδα έχει τη… γοητεία της, δεν το κρύβω αυτό. Αλλά σας εξήγησα πως δεν σκέφτομαι τα μεταγραφικά σενάρια αυτή τη στιγμή. Αν θέλετε, ελάτε να τα πούμε σε ένα μήνα», ήταν το σχόλιο του Έντιν Τζέκο, ο οποίος μοιάζει να οριοθετεί χρονικά τη στιγμή της απόφασής του.
Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: