Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ετοιμάζεται ταινία για τη ζωή του Μέσι!!

Ταινία βασισμένη στη βιογραφία του Λιονέλ Μέσι είναι έτοιμη να γυρίσει αμερικανική εταιρία, όπως αποκάλυψε το περιοδικό «Variety».

Ετοιμάζεται ταινία για τη ζωή του Μέσι
Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη και αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Οι ενέργειές του καθηλώνουν τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, ανεξάρτητα από τις συλλογικές τους προτιμήσεις. Η αξία του Λιονέλ Μέσι αναγνωρίζεται από όλους και αυτό είναι κάτι που αναμένεται να εκμεταλλευτεί η κινηματογραφική εταιρία Epic Pictures Group, η οποία, σύμφωνα με το περιοδικό «Variety», ετοιμάζει ταινία με θέμα τα πρώτα χρόνια της καριέρας του Λιονέλ Μέσι.

Η ταινία αυτή θα βασίζεται στη βιογραφία του Αργεντινού, την οποία επιμελήθηκε και έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας, Λούκα Καϊόλι και στην Ελλάδα κυκλοφορεί με τον τίτλο «Μέσι – Η βιογραφία ενός μύθου». Βασικό θέμα της ταινίας θα είναι οι πρώτες, δύσκολες μέρες του Μέσι, τα προβλήματα που αντιμετώπισε λόγω του ορμονικού προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε, η απόφαση της οικογένειάς του να τον στηρίξει στο ταξίδι του στη Βαρκελώνη και ο δρόμος προς την καταξίωση.

Σύμφωνα με το «Variety», η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2014, λίγο πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Συντελεστές και πρωταγωνιστές, ωστόσο, δεν έγιναν γνωστοί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: