Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κράτησε για πάντα τον Φέργκιουσον!!

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχουν για πάντα στην καρδιά τους τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ένας απ’ αυτούς στη Νορβηγία όμως θα τον έχει και στην… πλάτη του!

Κράτησε για πάντα τον Φέργκιουσον!
Αν ήταν στο χέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα κρατούσε… για πάντα τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ακόμα κι αν έφυγε όμως από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», δεν θα φύγει ποτέ από την πλάτη ενός παλαβού οπαδού της ομάδας από τη Νορβηγία!

Άλλοι χαράζουν λοιπόν στο σώμα τους μια ημερομηνία. Άλλοι κάτι που σημαίνει πολλά για εκείνους. Άλλοι (που όταν συνειδητοποιούν τι έκαναν είναι πλέον αργά) το όνομα μιας γυναίκας.

Ο 58χρονος από το Στάβανγκερ της Νορβηγίας όμως αποφάσισε ότι για την αριστερή ωμοπλάτη του πρέπει να ισχύει ό,τι και με το μεγαλύτερο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Να ανήκει στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Με τίτλο «History Maker» και το μήνυμα του γιου του που δημοσίευσε τη φωτογραφία ν’ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είμαστε σκληροπυρηνικοί και αφοσιωμένοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ και αυτό το τατού έγινε επειδή ο Φέργκιουσον είναι η μεγαλύτερη μορφή στην ιστορία του συλλόγου και ο μεγαλύτερος προπονητικός μύθος όλων των εποχών. Ευχαριστούμε για όλα, Σερ Άλεξ». Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: