Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Τους κάρφωσαν στα μούτρα τους!!

Πάρτε το απόφαση επιτέλους. Είμαστε οι πρώτοι μάγκες της Ευρώπης, σας αρέσει δεν σας αρέσει. Ποιοι Ρώσοι λεφτάδες και ποιος Μπερτομέου τώρα... «Ντου στα Αποδυτήρια» μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ. Ο Ολυμπιακός δεν την κέρδισε απλά την ΤΣΣΚΑ. Περίπατο έκανε. Και μετά από το περσινό, αλλά κι από το φετινό χουνέρι που πάθανε οι Ρώσοι, θα ακούνε «Ολυμπιακός» και θα τρέχουνε. Ειδικά, απόψε τους πήρε παραμάζωμα ο Ολυμπιακός. Μιλάμε τώρα για πολύ άνετη νίκη.
Και για τα μεγάλα κεφάλια
Και δεν είναι μόνο ότι ο Ολυμπιακός κάρφωσε μέσα στα μούτρα τους τους Ρώσους. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μεγάλα κεφάλια της Ευρωλίγκας, τον Μπερτομέου και το παρεάκι του, που τόσα χρόνια το έχουν στην μπούκα το ελληνικό μπάσκετ. Δεν το γουστάρουν και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, όλο προβλήματα δημιουργούν. Οι ομάδες μας, όμως, δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
Η Νο1 δύναμη στην Ευρώπη!
Εδώ, δηλαδή, μιλάνε οι αριθμοί. Όταν σε 20 χρόνια φτάνουν οι ομάδες σου σε 14 τελικούς, μαζί με τον φετινό, κι όταν ήδη έχουν σηκώσει οκτώ κούπες (6 ο Παναθηναϊκός, 2 ο Ολυμπιακός) και πάει τώρα ο Ολυμπιακός για την 9η, τότε το ελληνικό μπάσκετ είναι μακράν η Νο1 δύναμη στην Ευρώπη.

Ανατροπή
Αυτή την ώρα που γράφω δεν έχει βγει ακόμα η άλλη ομάδα του τελικού. Ο Ολυμπιακός, όμως, δείχνει χαρακτήρα σ’ αυτό το φάιναλ φορ. Πέρυσι πήγε σαν αουτσάιντερ, έκανε την μεγάλη ανατροπή και με την μαγκιά του κατέκτησε την κούπα.
Με φοβερή σιγουριά
Φέτος, όμως, κι έτσι όπως τον είδα στον ημιτελικό, ο Ολυμπιακός κατέβηκε σαν φαβορί. Σαν ήρεμη δύναμη. Έτσι έδειξε μέσα στο ματς. Ότι με σιγουριά σε κάθε του κίνηση μπήκε από την αρχή του αγώνα σε θέση οδηγού. Και δεν βγήκε ούτε στιγμή. Δεν έδωσε δικαίωμα στην ΤΣΣΚΑ να πιστέψει σε ανατροπή. Της έσπασε τον τσαμπουκά με το καλημέρα.
Επίδειξη ισχύος
Στον τελικό ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να μην σηκωθεί από τον θρόνο που έκατσε πέρυσι τέτοια εποχή. Θα δούμε αν τα καταφέρει. Σήμερα, πάντως, έκανε επίδειξη ισχύος. Ειδικά στην άμυνα που κάθε φορά η ΤΣΣΚΑ έπεφτε πάνω σε τοίχο…
 
Πηγή:  sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: