Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

«Καλύτερη λύση για τον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης»

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής Παναγιώτης Κερμανίδης.
Αρχικά είπε: «Από ότι φαίνεται εδώ και πολύ καιρό, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει ένα πρόβλημα στη θέση του προπονητή. Είναι διατακτικοί, αναμένουν απαντήσεις αλλά αποδεικνύεται δυστυχώς ότι δεν υπάρχει κάποιος προγραμματισμός. Μόλις σταμάτησε ο Δώνης το πρώτο πράγμα που έπρεπε να τελειώσει ο ΠΑΟΚ, ήταν το θέμα του προπονητή. Θα έπρεπε να έρθει ένας προπονητής ακόμα και στα πλέι-οφ για να δει που βαδίζει η ομάδα, τι προσθήκες θέλει και άλλα. Περίμενα με τον κ.Σαββίδη να αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ, να κάνει ένα νέο πλάνο και να δούμε κάτι διαφορετικό. Θα περιμένουμε βέβαια ακόμα λίγο για να δούμε την εξέλιξη».
Για τον Πασιένσια: «Ένας καλός προπονητής είναι πάντα καλός όπου και να δουλέψει. Δεν ξέρω κατά πόσο ένας κόουτς μπορεί να δουλέψει στον ΠΑΟΚ, όσον αφορά τον Πασιένσια είναι νέος, φιλόδοξος και πρέπει να δούμε τι μπορεί να κάνει».
Για τη φετινή χρονιά: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν πετυχημένη. Προς το τέλος ανατράπηκαν τα πράγματα, υπήρχαν αναταραχές, έφυγε ο προπονητής, ενώ ήταν πλήγμα ο αποκλεισμός του κυπέλλου που προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια να προχωρήσει. Το ότι τερματίσαμε στη 2η θέση και εξασφαλίσαμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λινγκ ήταν το μόνο θετικό από όλη τη χρονιά. Έστω και τη τελευταία στιγμή καταφέραμε αυτό το στόχο. Εδώ όμως η ομάδα θα πρέπει να ενισχυθεί πολύ. Θα πρέπει να έχει ένα προπονητή κυρίαρχο που θα καθιερώσει και θα φτιάξει την ομάδα».
Για το ρόστερ: «Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει ομάδες που μόνο με τα ονόματα που θα έχουν, σε καμία περίπτωση δεν τις υποτιμώ, όπως ο Πλατανιάς και η Καλλονή δεν θα χρειαστεί να φέρουμε παίκτες των εκατομμυρίων. Νομίζω θα δαπανηθούν πολλά χρήματα αλλά για πού; Για ποιους στόχους; Στο ελληνικό πρωτάθλημα νομίζω ότι αυτοί οι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λινγκ χρειαζόμαστε ενίσχυση. Θέλει υλικό η ομάδα και να έχει παίκτες, ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα.
Για την επιστροφή Γκαρσία: «Είναι ένα θέμα που θέλει συζήτηση. Κακοί οι χειρισμοί σε αυτόν τον παίκτη. Εύχομαι η επιστροφή του να φέρει κάτι θετικό και να ολοκληρώσει τη καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος τον λάτρεψε είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει όμως θα δούμε. Να ευχηθούμε μετά τη προετοιμασία να είναι μέσα στην ομάδα Με την επιστροφή του πιστεύω ότι ο λόγος θα είναι να παίζει όλο το παιχνίδι από την αρχή. Δημιούργησε ένα πολύ καλό κλίμα στον φίλαθλο κόσμο, αλλά πρέπει μέσα στην ομάδα να δούμε έναν ηγέτη που θα δίνει το σύνθημα. Οι φίλαθλοι σε αυτό υπολογίζουν».
Για τον Σταφυλίδη: «Είμαι σίγουρος ότι θα πιάσει η μεταγραφή του. Είναι μεγάλο ταλέντο και  έχει δείξει πολλά στοιχεία. Λίγοι παίκτες πήγαν στη Γερμανία,  όπου αμφισβητήθηκαν στην Ελλάδα αλλά τελικά εκεί έπαιξαν».
Για τον Α.Αναστασιάδη: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο Άγγελος Αναστασάδης θα ήταν η καλύτερη λύση. Βασίζομαι στην  εμπειρία του,  στην αγάπη που του έχει ο κόσμος διότι είναι αποδεκτός από τη μεγαλύτερη μερίδα των φιλάθλων. Διαφορετικά θα έχουμε άλλα θέματα, όπως με Δώνη, Δερμιτζάκη, Χάβο. Έχει φτάσει σε μια ώριμη ηλικία και νομίζω ότι θα ήταν η καλύτερη λύση. Δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε το ντιλ, αλλά στις καθυστερήσεις μπαίνουν πολλά γκολ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: