Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Το «ψάχνουν» για Κάντζι στην ΑΕΚ!!

Στους παίκτες που εξετάζουν στην ΑΕΚ για τη γραμμή «κρούσης» βρίσκεται και ο Μακούμπο Κάντζι, που όλα δείχνουν ότι μένει ελεύθερος από την Καλλονή. Δείτε βίντεο με τις ικανότητές του.

Το «ψάχνουν» για Κάντζι στην ΑΕΚ!
Όσο δεν «κλείνει» κάποια από τις περιπτώσεις που εξετάζεται για την επιθετική γραμμή, στην ΑΕΚ γίνονται ολοένα και περισσότερα τα ονόματα των παικτών που εξετάζονται. Έτσι, έπειτα από αυτά των Μανιά και Μαρουκάκη αλλά και του Δημήτρη Παπαδόπουλου (που δείχνει να προτιμά το εξωτερικό) «τσεκάρονται» κι’ άλλοι σέντερ φορ.

Μέσα σ’αυτούς, που περνούν τις τελευταίες μέρες από το «μικροσκόπιο» βρίσκεται και ο Μακούμπα Κάντζι. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός, όλα δείχνουν, ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Καλλονή, έπειτα από μία σεζόν και έξι γκολ σε 18εμφανίσεις του στη Football League.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμη σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους παρά τις επαφές που έχουν γίνει, ενώ πληροφορίες από τη Μυτιλήνη αναφέρουν ότι η ανανέωσή του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Ο πανύψηλος (1.93) σέντερ φορ, αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο MLS με τελευταία ομάδα του το Χιούστον. Ωστόσο, παρά το ύψος του δείχνει να διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και διακρίνεται για την ψυχραιμία στο παιχνίδι του.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι την περίπτωση του Κάντζι φαίνεται να εξετάζει και η Ξάνθη.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: