Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Tα είπαν διοίκηση – Αγγέλου!!

Καμιά σοβαρή είδηση δεν προέκυψε από το χθεσινό ραντεβού της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και του Βαγγέλη Αγγέλου. Οι Λευτέρης Αρβανίτης και Χρήστος Γαλιλαίας μίλησαν με τον προπονητή της ομάδας, αλλά όχι για το «καυτό» θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Οι διοικούντες εξέθεσαν στον κ. Αγγέλου το πλάνο των πληρωμών τους, που αναμένεται να περατωθεί στο τέλος Ιουνίου, τον ενημέρωσαν για τις πληρωμές που έγιναν σε παίκτες, προπονητικό τημ και υπαλληλικό προσωπικό και φυσικά, του έδωσαν ένα στίγμα για τον «χάρτη» εσόδων που αναμένει η ΚΑΕ, προκειμένου να τακτοποιήσει σύντομα και εξ ολοκλήρου τις οφειλές της.
Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση για φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το άρθρο 99 και την απαγόρευση της ΦΙΜΠΑ, ενώ οι διοικούντες έδωσαν στον Αγγέλου και ένα στίγμα του οικονομικού προγραμματισμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, που αναμένεται να είναι πολύ πιο βιώσιμος από τον φετινό.
Όλα όσα, δηλαδή, ανέφερε το χθεσινό ρεπορτάζ του www.arenafm.gr, εκθέτοντας τις σκέψεις του Βαγγέλη Αγγέλου και την λογική του για την επόμενη ημέρα της ΚΑΕ Άρης. Οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν να έχουν στενή συνεργασία, αφού και ο Αγγέλου ενημέρωσε για το πρόγραμμα των προπονήσεων και κάποια άλλα αγωνιστικά ζητήματα, ωστόσο οι τελικές συζητήσεις τους για την επόμενη χρονιά, δεν πρόκειται να «τρέξουν» υπό την πίεση του χρόνου.


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: