Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Και ο Χριστόπουλος για Άρη!

Την οριστική του απόφαση για το θέμα του προπονητή αλλά και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, αναμένεται να πάρει μέσα στο επόμενο 48ωρο ο Δημήτρης Ηλιάδης. Τρεις οι υποψήφιοι… με τον Χριστόπουλο να είναι και αυτός στην λίστα σύμφωνα με πληροφορίες του ARENA 89,4 fm.
Το σήριαλ με το θέμα του τεχνικού που θα κάτσει στον πάγκο του Άρη, φαίνεται πως θα κρατήσει τουλάχιστον ακόμα ένα 48ωρο καθώς τότε θα πάρει την οριστική του απόφαση ο πρόεδρος της ομάδας. Βέβαια, μέσα στην δύσκολη αυτή επιλογή… έρχεται να προστεθεί και το όνομα του Γιάννη Χριστόπουλου ο οποίος έκανε αρκετή καλή δουλεία στην ομάδα των Ιωαννίνων, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Ζαχαρέλη Σταύρο να μην το αποκλείει μιλώντας στον Arena fm.
Ωστόσο, αρκετές πιθανότητες να κάτσει στο πάγκο των «κίτρινων» έχει ο Γιάννης Χατζηνικολάου, καθώς υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπό του και αποτελεί την πρώτη επιλογή από την εγχώρια αγορά. Η λύση προπονητή από το εξωτερικό ποτέ δεν ήταν άλλωστε βασική προτεραιότητα και το όνομα του Γκικιέρμο Όγιος, τέθηκε υπό προϋποθέσεις για την οργάνωση και την ανάπτυξη των ακαδημιών.
Από εκεί και πέρα, για την θέση του τεχνικού διευθυντή, «παίζουν» αρκετά ονόματα τα οποία έχει εξετάσει ο Δημήτρης Ηλιάδης. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο άνθρωπος που θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και θα «ελέγχει» θέματα που άπτονται του αγωνιστικού, έχει επίσης βρεθεί. Πληροφορίες κάνουν λόγο για πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, με έντονη προπονητική εμπειρία και γνώση της… κιτρινόμαυρης πραγματικότητας. Μάλιστα, ακούστηκε έντονα το όνομα του Γιώργου Φοιρού, αλλά δεν υπήρξε καμιά επίσημη επιβεβαίωση ή σχόλιο.
Όπως και να έχει, στην ΠΑΕ Άρης ξέρουν ότι το θέμα προπονητή δεν πρέπει να τραβήξει περισσότερο. Και είναι έτοιμοι να δώσουν το τελικό χρίσμα στον Χατζηνικολάου, ώστε να ξεκινήσει το κτίσιμο του νέου Άρη και να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την προετοιμασία της ομάδας και πολλά άλλα σημαντικά αγωνιστικά ζητήματα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: