Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Διψασμένος για τίτλους ο Φαν Πέρσι!!

Ενθουσιασμένος από την πρώτη του χρονιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, όπως φάνηκε από δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Διψασμένος για τίτλους ο Φαν Πέρσι
Αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει ο ηγέτης των «κόκκινων διαβόλων», αφού σκόραρε 26 φορές στις 38 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα και οδήγησε την ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην κορυφή της Αγγλίας. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, αν και πλησιάζει στα 30 του χρόνια, κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του, το οποίο δεν θα είναι και το τελευταίο, σύμφωνα με δηλώσεις που ο ίδιος έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Επιτέλους, κατάφερα να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα. Τώρα πια, ξέρω τι σημαίνει να κερδίζεις. Αλλά αυτός ο τίτλος μου… άνοιξε την όρεξη και θέλω να επαναλάβω την επιτυχία αυτή. Θέλω να σηκώσω όσα περισσότερα κύπελλα μπορώ, αρχίζοντας από την επόμενη χρονιά. Δεν θέλω να χάσω χρόνο», σημείωσε ο Ολλανδός.

Η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα είναι ιδιαίτερη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Πράγματι. Η αποχώρηση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον και η άφιξη ενός νέου προπονητή, κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αλλά και παράξενη, την επόμενη χρονιά. Στόχος όλων των συμπαικτών μου είναι να βοηθήσουμε τον νέο μας τεχνικό, ώστε να ανοίξουμε έναν καινούργιο κύκλο επιτυχιών. Είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε», υποσχέθηκε ο Φαν Πέρσι.

Αναφορικά με τον σερ Άλεξ, ο Ολλανδός είχε μόνο λόγια εκτίμησης να πει. «Είναι ένας μοναδικός, ένας ξεχωριστός άνθρωπος και είμαι περήφανος που εργάστηκα μαζί του. Του χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ, αφού σε αυτόν οφείλω την άφιξή μου στη Γιουνάιτεντ, αλλά και την τόσο γρήγορη προσαρμογή μου στην ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: