Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Πάει να τους… φέρει ο Αναστασίου!!

Για Σουηδία και εν συνεχεία Ολλανδία προκειμένου να τελειώσει τις μεταγραφές των Μπεργκ και Φάλκενμπουργκ αναχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου. Τις… ελληνικές υποθέσεις προχωρά ο Νίκος Νταμπίζας.

Πάει να τους… φέρει ο Αναστασίου
Για το εξωτερικό με την πρόθεση να επιστρέψει από εκεί με υπογραφές δύο παικτών αναχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει πρώτο σταθμό τη Σουηδία, όπου θα συναντηθεί με τον Μάρκους Μπεργκ για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον επιθετικό του Αμβούργο. Ο παίκτης έχει πει ουσιαστικά πει το «ναι» και αν δεν προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις λογικά θα είναι στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Δεύτερος σταθμός του 40χρονου προπονητή θα είναι η Ολλανδία, όπου θα επιχειρήσει να τελειώσει τη μεταγραφή του Έρικ Φάλκενμπουργκ. Με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία, ωστόσο μένει να βρεθεί η χρυσή τομή και με την Άλκμααρ, που αξιώνει ένα μικρό ποσό για να αποδεσμεύσει τον Ολλανδό μέσο.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Νταμπίζας θα προχωρήσει τα «ελληνικά» ζητήματα της ομάδας. Μετά το ματς της Εθνικής με τη Λιθουανία την Παρασκευή αναμένεται η απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη, εκκρεμεί κι αυτή του Βαγγέλη Μόρα, ενώ θα γίνει επίσημη πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Νίκο Κοροβέση.

Παράλληλα ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα προχωρήσει τις συζητήσεις με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα επειδή έχουν υψηλό κασέ ή/και δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: