Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

«Πάτησε» Λιθουανία η Εθνική!!

Περίπου ένα εικοσιτετράωρο έχει απομείνει για το αυριανό ματς με την Λιθουανία στον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο Βίλνιους.

«Πάτησε» Λιθουανία η Εθνική
Αντίστροφα μετρούν πλέον στην Εθνική Ελλάδας για το αυριανό-κρίσιμο ματς με την Λιθουανία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Η «γαλανόλευκη» αποστολή βρίσκεται από τη μία το μεσημέρι στο Βίλνιους, όπου έφτασε μετά από τρεις ώρες πτήσης από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στην πρωτεύουσα της βαλτικής χώρας οι διεθνείς και ο Φερνάντο Σάντος συνάντησαν ηλιοφάνεια (25 βαθμούς κελσίου).

Κατά τη διάρκεια της πτήσης οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος διάβαζαν περιοδικά και εφημερίδες, ιδιαίτερα εκείνοι που αγωνίζονται στο εξωτερικό που θέλησαν να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα στην πατρίδα.

Με την αποστολή ταξίδεψε και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, όπως είχε συμβεί και στο προηγούμενο ματς με την Βοσνία.

Η συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού προπονητή είναι προγραμματισμένη στις 17:45, ενώ τρία τέταρτα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν από το αυριανό-κρίσιμο ματς με την Λιθουανία.

Οι «εκλεκτοί» του Φερνάντο Σάντος είναι οι εξής: Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Κονέ, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: