Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ένταση στη σύσκεψη εν όψει ΟΑΚΑ!!

Άναψαν για τα καλά τα αίματα εν όψει των τελικών της Α1. Αποχώρησε από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στον δεύτερο τελικό, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός. Τα βρήκε με ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός.

Ένταση στη σύσκεψη εν όψει ΟΑΚΑ
Το καλό κλίμα που υπήρχε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών στο ΣΕΦ δεν συνεχίστηκε και στην αντίστοιχη για τον δεύτερο αγώνα που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Η πλευρά του Ολυμπιακού αποχώρησε από τη σύσκεψη που έγινε παρουσία της αστυνομίας και του Παναθηναϊκού. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να ζήτησαν να είναι κενή η εξέδρα πίσω από τον πάγκο της ομάδας, αλλά και να είναι άδειες οι θέσεις αριστερά και δεξιά της φυσούνας. Η αστυνομία τόνισε πως δεν υπήρχε λόγος να γίνει κάτι τέτοιο, με την πλευρά του Ολυμπιακού να υποστηρίζει πως έτσι δεν τηρούνται τα ίδια μέτρα με αυτά που αποφασίστηκαν για τον αγώνα του ΣΕΦ.

Η ομάδα των Πειραιωτών ζήτησε επίσης να μην μπουν στο γήπεδο και κοντά στον αγωνιστικό χώρο άνθρωποι με κάρτες… αμφιβόλου προέλευσης απειλώντας πως αν διαπιστώσουν τέτοιες παρουσίες θα πάρουν την ομάδα και θα φύγουν. Οι τόνοι ανέβηκαν εκατέρωθεν και η πλευρά των πρωταθλητών αποχώρησε χωρίς να υπογράψει τα πρακτικά. Από πλευράς Ολυμπιακού λένε πως αν παρατηρήσουν ότι δεν προστατεύεται η αποστολή της ομάδας, θα αποχωρήσουν από το γήπεδο. Η πλευρά του Παναθηναϊκού κατηγόρησε εκείνη του Ολυμπιακού πως δυναμιτίζει το κλίμα.

Λύθηκε το θέμα με το ΟΑΚΑ

Συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ αποχωρώντας τόνισε πως δεν υπήρχε ποτέ θέμα οφειλών απέναντι στο στάδιο και πρόσθεσε πως όποια προβλήματα υπήρχαν επιλύθηκαν. Έτσι θα διεξαχθεί κανονικά ο δεύτερος αγώνας στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. «Από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπάρχει καμία οφειλή προς το ΟΑΚΑ. Όποιος το βράδυ κοιμήθηκε στραβά και το πρωί που ξύπνησε ανακάλυψε την οφειλή είναι… δικό του θέμα. Τα όποια μικροπροβλήματα υπήρξαν λύθηκαν άμεσα και δεν υπάρχει κανένα θέμα», δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: