Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

"Ποιος Παναθηναϊκός, ρε μπαμπά; Πάω εξωτερικό"!

Ποιος Έλληνας άσος ...έγραψε τον πατέρα του που του έλεγε να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και έκανε του ...κεφαλιού του; Ο σκύλος έχει για μια ακόμα φορά το θέμα!
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η στήλη , του σκύλου, ο πατέρας του Γιάννη Γιαννιώτα "τρώγεται" ο γιος του να μείνει στην Ελλάδα και να παίξει την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό.
Ο ίδιος ο Γιαννιώτας, πάντως, φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του για το εξωτερικό (με δεδομένο πως και στο "τριφύλλι" δεν ψήνονται ιδιαίτερα πλέον), με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ να έχει προβάδισμα σε σχέση με την άλλη γερμανική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Με τον νεαρό άσο να έχει μιλήσει σχετικά και στον Δημήτρη Ηλιάδη, καθώς το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Άρη τη νέα αγωνιστική περίοδο, δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.

Με την ευκαιρία, πάντως, να ενημερώσουμε ότι  κυκλοφορεί fake προφίλ του Γιαννιώτα, στο οποίο εμφανίζεται να λέει πως η Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι η νέα του ομάδα, για τα επόμενα δύο χρόνια! Το ...ανακάλυψε ο ίδιος και ενημέρωσε τους εκπροσώπους του, κάνοντας και την σχετική πλάκα για τη χρονική διάρκεια... spoprtdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: