Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Πελέ: «Έκανε την σωστή κίνηση ο Νεϊμάρ»

Απόλυτα σωστή ήταν η κίνηση του Νεϊμάρ να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και όχι σε κάποια ομάδα της Αγγλίας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Πελέ.

Πελέ: «Έκανε την σωστή κίνηση ο Νεϊμάρ»
Ο Νεϊμάρ δεν θα μπορούσε να πάρει καλύτερη απόφαση σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον και την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε σε συνέντευξή του ο Πελέ.

Ο σπουδαίος επιθετικός του παρελθόντος, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Σάντος για 18 σεζόν, τόνισε πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μπλαουγκράνα» θα προσαρμοστεί πολύ πιο εύκολα στο στυλ παιχνιδιού του ισπανικού πρωταθλήματος, παρά σε εκείνο του αγγλικού.

«Πέρυσι είχα μία συνάντηση με εκείνον και τον πρόεδρο της Σάντος. Τον συμβούλεψα να μην πάει στην Αγγλία, καθώς ήταν πολύ νέος για κάτι τέτοιο και θα ήταν δύσκολο γι’ αυτόν να προσαρμοστεί γρήγορα εκεί πέρα, αφού ο τρόπος παιχνιδιού είναι πολύ πιο σκληρός σε σχέση με το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Πιστεύω πως έκανε καλή επιλογή και πήγε στη Μπαρτσελόνα, αφού εκεί το ποδόσφαιρο είναι πιο τεχνικό, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να παίξει με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο», είπε αρχικά ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο παλαίμαχος επιθετικός μίλησε και για το γεγονός να μην πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη, παρά τις προτάσεις που είχε: «Πάντα αναρωτιόμουν γιατί δεν έπαιξα σε κάποια ομάδα της Ευρώπης. Ωστόσο, δύο ή τρεις φορές ήμουν πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ρέαλ Μαδρίτης και τη Μίλαν, όμως εκείνη την εποχή στη Σάντος υπήρχαν πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και ήταν δύσκολο να φύγω από εκεί». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: