Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΟΦΗ και καλοκαίρι πάνε μαζί!!

Τροφή για… σκέψη έδωσε στους φιλάθλους της ομάδας η ΠΑΕ ΟΦΗ, προκειμένου να δείξουν την αγάπη τους προς αυτήν.

ΟΦΗ και καλοκαίρι πάνε μαζί
Την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα θα έχουν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, εφόσον εκείνοι με τη σειρά τους καταφέρουν να συνδυάσουν την αγάπη τους για την ομάδα με το Καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ εγκαινιάζει μια σειρά από φωτογραφικούς διαγωνισμούς, μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook με “έπαθλο” αναμνηστικό δώρο για το “νικητή” αλλά κυρίως με στόχο να διαδοθεί ακόμα περισσότερο, η αγάπη του κόσμου μας προς την ομάδα και μέσω διαδικτύου. Η διαδικασία είναι απλή και… γοητευτική. Πιο συγκεκριμένα. Βγάλτε νέες ή στείλτε παλιές φωτογραφίες που να συνδυάζουν το καλοκαίρι με τον ΟΦΗ. (Για παράδειγμα μια πετσέτα στην αμμουδιά με το σήμα της ομάδας). Την ή τις φωτογραφίες, τις στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση “press@ofifc.gr” μέχρι τις 15 Ιουνίου, μαζί με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι φωτογραφίες, μετά το πέρας της προθεσμίας θα δημοσιευτούν στο facebook της ΠΑΕ και η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like σε διάστημα 10 ημερών θα κερδίσει ένα υπέροχο και ταυτόχρονα συλλεκτικό μπλουζάκι polo του ΟΦΗ τα οποία έχουν παραγγελθεί ήδη μόνο για τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς. Η αποστολή της φωτογραφίας σημαίνει αυτόματα ότι δίνεται η δυνατότητα στην ΠΑΕ να την δημοσιεύσει στο facebook ή όπου αλλού κρίνει σκόπιμο, με την ταυτόχρονη δημοσιοποίηση μόνο του ονόματος του αποστολέα. Τα υπόλοιπα στοιχεία όπως e-mail και τηλέφωνα σε καμιά περίπτωση δεν θα δημοσιευτούν.

Βάλτε την φαντασία να δουλέψει, στείλτε όσες φωτογραφίες θέλετε και… καλές βουτιές με “παρέα” τον ΟΦΗ μας…»

https://www.facebook.com/OFIFCOFFICIAL?ref=hl

Δεν υπάρχουν σχόλια: