Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ανακοινώθηκε ο Μαρτίνεθ!!

Προπονητής της Έβερτον είναι και επίσημα ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος διαδέχεται τον Ντέιβιντ Μόγιες. Τετραετές το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ισπανός.

Ανακοινώθηκε ο Μαρτίνεθ
Την πρόσληψη του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ανακοίνωσε επίσημα η Έβερτον! Ο Ισπανός τεχνικός διαδέχεται τον Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο και γίνεται ο πρώτος μη Βρετανός κόουτς του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο 39χρονος τεχνικός, από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το ενδιαφέρον της Έβερτον, κατέστησε σαφές στους ανθρώπους της Γουίγκαν ότι ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω στην προπονητική του καριέρα και όχι να βρεθεί στην Τσάμπιονσιπ με τους «λάτικς».

Κανείς από τον σύλλογο δεν του στάθηκε εμπόδιο, αλλά όποια ομάδα ήθελε τον Μαρτίνεθ, έπρεπε να καταβάλει ένα ποσό περί τα 2 εκατ. λίρες, για να αποδεσμευτεί και να είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του «σταθμό».

Αυτό, έγινε από την Έβερτον το βράδυ της Δευτέρας.

Το αφεντικό του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ κάλυψε τις οικονομικές απαιτήσεις της Γουίγκαν και πλέον, όλα πήραν το δρόμο τους… Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ συμφώνησε και στις τελευταίες λεπτομέρειες του τετραετούς συμβολαίου που θα υπέγραφε με τα «ζαχαρωτά» και από το μεσημέρι της Τετάρτης, είναι και επίσημα ο διάδοχος του Ντέιβιντ Μόγιες, που αποχώρησε για να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: