Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Γκιγιέρμο Όγιος: «Έρχομαι για τον Άρη»

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε ο πρώην προπονητής του Άρη Γκιγέρμο Όγιος, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη.
«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Βαρκελώνη. Εδώ ζω, διαβάζω και καθημερινά κάνω διάφορα πράγματα. Πάντα παρακολουθώ τον Άρη, ενημερώνομαι για όλες τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, διότι πέρασα πολύ ωραία στη Θεσσαλονίκη κι έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Δυστυχώς δεν είχα τη δυνατότητα να δουλέψω όσο θα ήθελα, ωστόσο δούλεψα σε διάφορες ομάδες για αρκετά χρόνια και πιστεύω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε όλα τα πρωταθλήματα».
Για τον Άρη: «Επικοινώνησε μαζί μου ο Τάσος Παυλίδης, όπου έδωσε το τηλέφωνο μου εδώ στην Ισπανία, ωστόσο κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί μου.  Αν υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να δουλέψω στον Άρη, στις κατηγορίες Κ17 και Κ20 θα επέστρεφα. Μου αρέσει να δουλεύω με νέα παιδιά και θα το σκεφτόμουν, αλλά από τη στιγμή που δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αυτό που έχω κρατήσει, είναι ότι είχα συγκινηθεί πολύ όταν βρισκόμουν στον Άρη, τον έχω μέσα στη καρδιά μου και έχω κάνει πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη. Έχω εκλάβει την αγάπη του κόσμου και είχα ωραίες στιγμές για όσο βρισκόμουν στην ομάδα».
Για Μέσι και Νεϊμάρ: Έχω επικοινωνία με τον Μέσι, μιλάμε κατά διαστήματα. Κράτησα καλή σχέση μαζί του, τον γνωρίζω από μικρό και παρακολουθώ την εξέλιξη του όλα αυτά τα χρόνια.  Για τον Νεϊμάρ, βλέπω ότι είναι ένας νεαρός παίκτης με ταλέντο που έκανε μια καλή χρονιά στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο κόσμος τον υποδέχτηκε στη Βαρκελώνη κι αναμένεται να εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: