Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Δύο ονόματα!!

Η απόκτηση δύο παικτών που θα ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας είναι ο στόχος του Ολυμπιακού με τους Καρεμπέ και Ισά να ενισχύουν τις προσπάθειες που θα καταβληθούν για αυτό.

Δύο ονόματα
Την απόκτηση δύο παικτών που θα μπορέσουν να ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας ενόψει των υποχρεώσεων της για τη νέα σεζόν έχουν θέσει ως στόχο στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μια απόφαση που έχει ληφθεί και πάνω σε αυτή έχουν αρχίσει να δουλεύουν στον Πειραιά την οποία επεσήμανε σήμερα ο Πιέρ Ισά κατά την παρουσίασή αυτού αλλά και του Κριστιάν Καρεμπέ από την ΠΑΕ.

Φυσικά, σε αυτό μεγάλο ρόλο θα παίξουν και τα δύο νέα πρόσωπα τα οποία παρουσιάστηκαν σήμερα από τη διοίκηση και έχουν πιάσει δουλειά αλλά και οι Βρέντζος, Μίτσελ, Λορένθο.

Ο σχεδιασμός...
Οι πρώτες σκέψεις για το μεταγραφικό παζάρι που έχουν γίνει από τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού είναι για την απόκτηση τεσσάρων με πέντε μεταγραφών, χωρίς σε αυτές να συμπεριλαμβάνονται οι ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη αποκτηθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν κτλ.

Στόχος των υπευθύνων της ομάδας είναι οι δύο από τους παίκτες αυτούς να είναι δυνατά ονόματα, που και θα "ανεβάσουν" τον ενθουσιασμό των οπαδών της ομάδας αλλά -κυρίως- το αγωνιστικό της επίπεδο καθώς το μεγάλο στοίχημα της νέας σεζόν δεν είναι απλώς η κατάκτηση του νταμπλ αλλά μια πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη.

Φυσικά ο αριθμός των 4-5 παικτών που θα αποκτηθούν μπορεί να γίνει μεγαλύτερος εάν αποχωρήσουν κάποιοι.

Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς καθώς βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού και της μεταγραφικής σεζόν. Εφόσον έρθει κάποια πρόταση και παραχωρηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής, τότε αυτόματα θα αυξηθεί και ο αριθμός αυτών που θα ντυθούν στα ερυθρόλευκα, με στόχο να καλυφθεί η θέση με παίκτη ίσης -αν όχι- μεγαλύτερης αξίας.

Στα "θέλω" των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι οι μεταγραφές να έχουν κλείσει γρήγορα. Κάτι τέτοιο όμως είναι δύσκολο καθώς ο Ολυμπιακός θα αναγκασθεί να περιμένει για κάποιες περιπτώσεις, στις οποίες δεν θα περνάει και από το χέρι του να κάνει διαφορετικά. Πάντως, στόχος είναι στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ο Μίτσελ να έχει μαζί του δύο νέους παίκτες.

Συναντήσεις έχουν γίνει...
Μεγάλο ρόλο στην υλοποίηση των στόχων αυτών θα έχουν οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους Βρέντζο, Λορένθο και Μίτσελ.

Μάλιστα, αν και η συνεργασία με τον Ισά έγινε γνωστή χθες το βράδυ, ο νοτιοαφρικανός έχει πιάσει δουλειά εδώ και ημέρες.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει συναντηθεί με τον Μίτσελ και τα άλλα στελέχη, που συμπεριλαμβάνονται στην ομάδα των ανθρώπων που θα "τρέχει" τα μεταγραφικά, και έχουν ήδη ανταλλάξει απόψεις.

Το σημαντικότερο; Γνωρίζει, τις σκέψεις του προπονητή, πού πιστεύει ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση, ποιους παίκτες θέλει και τι στοιχεία θα έχουν αυτοί.

Ο Ισά μπορεί να σταμάτησε να ασκεί το επάγγελμα του μάνατζερ αλλά τις επαφές δεν τις έχει χάσει με ανθρώπους που ενδεχομένως να είναι σε θέσεις "κλειδιά" για μια απόκτηση παίκτη. Ένα από τα πλεονεκτήματα του Ισά είναι και το γεγονός ότι γνωρίζει γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά και λίγα ελληνικά και μπορεί άμεσα να συνεννοηθεί με τους ανθρώπους αυτούς ή ακόμη και με τους παίκτες που θα αποτελέσουν μεταγραφικό στόχο.

Γνώστης των δεδομένων αυτών είναι και ο Κριστιάν Καρεμπέ ο οποίος θα είναι σε άμεση επικοινωνία με όλα τα στελέχη της ομάδας και φυσικά με τον Ισά και τον Μίτσελ.

Αυτό που δεν πρέπει να αποκλειστεί είναι ο Καρεμπέ να συναντηθεί με τον Μίτσελ στην Ισπανία για να συζητήσουν για τον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην έχει προγραμματισθεί ένα τέτοιο ραντεβού αλλά δεν είναι διόλου απίθανο να συμβεί καθώς οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολύ καλά.

Ρόλο στην πραγματοποίηση των στόχων θα έχει και ο Χουάνχο Λορένθο ο οποίος έχει συμφωνήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα με τον Ολυμπιακό και θεωρείται ένας πολύτιμος συνεργάτης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: