Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Τράμπα με Φέτελ θέλει ο Οζιέ!!

Έτοιμος να κάνει δοκιμή με το μονοθέσιο της Red Bull παραχωρώντας το δικό του αυτοκίνητο για το WRC στον Σεμπάστιαν Φέτελ δήλωσε ο Σεμπαστιάν Οζιέ.

Τράμπα με Φέτελ θέλει ο Οζιέ
Ξεκίνησε σαν αστείο, αλλά πηγαίνει για… σοβαρό. Ο Σεμπαστιάν Οζιέ μετά από μία χαλαρή κουβέντα που είχε με τον Σεμπάστιαν Φέτελ στο Μονακό, είπαν να δοκιμάσουν ο ένας να μπει στη θέση του άλλου. Ο Γάλλος πρωτοπόρος οδηγός του WRC και ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 σκοπεύουν να αλλάξουν για λίγο ρόλους.

Ήδη έγινε γνωστό πως η Volkswagen έχει καλέσει τον τρις πρωταθλητή της Formula 1 να δοκιμάσει το Polo R WRC και ο Οζιέ περιμένει η Red Bull να ανταποδώσει τη «χειρονομία».

«Κάθε οδηγός θα ήθελε να ζήσει την εμπειρία να οδηγήσει ένα μονοθέσιο Formula 1. Έτσι κι εγώ. Όταν κάθισα στο μονοθέσιο της Red Bull ήταν πολύ στενά, γιατί είναι προσαρμοσμένο στο σώμα του Φέτελ και είναι λίγο πιο μικρόσωμος από μένα», δήλωσε ο πρωτοπόρος του WRC και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσω να οργανώσω μία δοκιμή με τη Formula 3 και μετά βλέπουμε για τη Formula 1». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: